Anasayfa
7 Ağustos 2023, 1:54
sizden91
Abone

Bir kimseyi fake hesap açıp işletmek caiz mi?

Bir kimseyi fake hesap açıp işletmek caiz mi?

dogus23
Selamünaleyküm sorunun başlığında’da belirtiğim gibi bir kimseyi fake hesap açıp onun geçmişi hakkında kendi diliylen veya ne yaptığını ne ettiğini öğrenmem caiz mi?
çünkü temiz dediğimiz kişiler bile zamanında oral anal ilişki veya flört ve öpüşme yapmış kişiler olabiliyor veya Allah korusun en çirkini ise gerçi bunlarda çirkin ama ZİNA bile yapmış olabiliyor bunları öğrenmek amacı ile o kişiyi işletmem ağzından laf almam caizmi?

Okudunuz mu?  Adetliyken kuran ezberi yapılır mı

ve bunlardan bazılarını veya tek bir tanesini yapmış ise onu sevmem ve Allah’tan Hayırlısı ise istemem doğrumu?

Allah razı olsun

(Flört kesinlikle haram bunu biliyorum ama hayırlısı ile istiyorum onu çok seviyorum lakin ama onunda kişiliğini öğrenmek istiyorum herkeste libido var ama ya o Böyle şeyler yapmış ise Allah korusun)

Okudunuz mu?  Namazı bitirdikten sonra yanlış kıldığını anlayınca baştan kılmak

Yorum: Bir kimseyi fake hesap açıp işletmek caiz mi?

Kayıtsız Üye
Fake hesap açma konusuyla alakalı ben fake hesaplar açmıştım ve kendimi erkek olarak tanıttım erkek olmak isterdim kızlara karşı birşeyler hissediyorum birde .ben eşcinsel miyim?Bazen aklıma geliyor erkek olsaydım şöyle olurdu boyle olurdu sevgilim olurdu (yanlış biliyorum ) sevdiğim biri olunca kızım diye kız birini sevdigimde asla ona karşı boyle bir şey söylemiyorum erkek olsam la ilgili hayaller kuruyorum boyle fake hesaplarlada malesef uğraştım sanki oldugum kisi değilmisim gibi geliyor baska birini hayal ediyorum erkek birini isyan etmek te istemiyorum bu konu da hem ne hastalıklar ne zorluklar yaşayanlar var tecavüze uğrayanlar aile de birinin tacizine uğrayanlar var ben yine de bu erkek olma hayallerini kurmaya devam ediyorum ve içimden bir sey de isyan ediyor sanki kız olduğuma Bütün bunlardan nasıl kurtulurum?

Okudunuz mu?  Nasuh tövbemi bozdum? Şimdi ne olacak?

Yorum: Bir kimseyi fake hesap açıp işletmek caiz mi?

mum
Birine hile yapmak, gizli kusurlarını araştırmak en büyük iki günahtır.
Size yapılmasını istemediğiniz hiç bir şeyi başkasına yapmayınız.


Yorum: Bir kimseyi fake hesap açıp işletmek caiz mi?

dogus23
kötü bir niyetim yok sadece öğrenmek istiyorum eğer böyle bir şey yapmış ise boşuna gönül bağlamıyım diyorum?

Okudunuz mu?  Yemin ettim tövbe etsem yada tövbe duasını okusam yeminim geçer mi?

mum
Tecessüs haramdır günahtır kul hakkıdır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm kafama takılan bir soru var yıllar önce eski çalıştığım yerden bir abla sosyal hesap açmamı istedi tahminim 15 16 yaşlarındaydım ne olucak diyip e postalarımdan biriyle kayıt oldum ve hesabı ona verdim yannız kendi adını yazdımadı rastgele bir isim yazdırdı. Sonradan kullanmayı bıraktı ve e posta bende oldugu için hesabı silmek istedim girdigimde bazı erkeklerle fln konuşmuş yannız kendini farklı bir isimle tanıtmış bir nevi fake hesap oluyor yani bunu gördüğümde hemen hesabı sildim. Acaba onun işlediği bu günahtan bende ortak olurmuyum? Yannız bayagı eski bir durum

Okudunuz mu?  Namaz esnasında prostat sıvısı geliyor hükmü nedir ?

Ensar
Siz böyle birşeyi yapacağını bilmediniz ve onu kırmamak adına açmışsınız, ancak onun yaptığı bu hatadan dolayı sizinde payınız var. Bu size bir ders olsun ve birdaha yapmayacağınız ümidiyle. Hesabı silmeniz en yerinde bir karar olmuş. Allahtan af ve bağışlanma dileyin umulurki Allah af eder.

Bu kategoride yer alan Ölen birinin yerine hacca gidilirmi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir kimseyi fake hesap açıp işletmek caiz mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.