Anasayfa
30 Ağustos 2022, 14:22
missa07
Abone

Kayın validem yüzünden evi terkedeceğim.

Kayın validem yüzünden evi terkedeceğim.

merviş
merhaba. ben kayınvalidemle ilk yıl beraber oturdum simdi aynı binada yaşıyorum. efendimizin dediği evleriniz sizin huzur bulduğunuz yerlerdir hadisi var ya iste ben onu yasayamyorum kaynanam bana huzur vermiyor her gün sürekli kapımı tıklatıyor.hatta bazen günde 3-4 kere geldiği oluyor bıktım iyice ben kesinlikle gelmesin demiyorum her seyin bir adabı vardır az araya gün koysun gelsin istiyorum ama dinlemiyor.benim ailem şehir dışında ve senede en fazla 3 kez gelirler. bu gelme işi yüzünden her yıl 2-3 kez kavga ederiz ama hiç dinlemez gelecem hergün de gelecem her saatte gelecem burası benim evim benim üzerime diyor.gelince ağzı hoş laf etse oada amenna hep bir laf söyleme sonra sunun gelini şu kadar sene bakmış bunun gelini böyle iyiymiş şu gelin kaynanasını bu kadar severmiş vs. daha uzar hep boş ve sinir bozucu konusuyor.ondan öyle soğudum öyle nefret varki içimde olumlu dusunmeyi çok denedim oluyo ama sonra tekrar laflarıla beni mahvediyor. oyuzden artık öyle bir duruma geldimki görünce kalbim çarpıyor şeytan görmüş gibi yüzüne bakamıyorum içimi acaip huzursuzluk kaplıyor. en son misafirlerimin yanında benim yıkanmıs çamasırlarımı getirip katladı. cıldırdım yalan yok yuzune karsı kızdım nasıl yaparsın bunu diye hatta esimde çok kötü kızdı annesine. ve 5 yıllık evliliğimde ilk kez ilk ilk kez 8 gündür çalmadı kapımı hala şoktayım nasıl gelmiyor gelmemeye nasıl dayanıyor diye ve şuan küs bana ona kızdım diye.halbuki hep kavga ederiz hep birbirimize kızmışızdır ona kızmam bağırmam ilk değil ama ilk kez alınacağı tuttu hayret…… hem ortada bişi yokken kavga cıkarıp beni çileden cıkarıyor sonra ben delirince küsüyor özür bekliyor bu nasıl bir düzen hak mı bu şimdi anlamıyorum bıktım artık eşim diyorki annem seni bekliyor. e yapmasaydı onca düşüncesizliği ozaman ne diyorsunuz gidip özürmü dilicem ben şimdşiii?? vAllahi bu kadın yüzünden evliliğimi bitirmeyi düşünüyorum. iki küçük kızım var uzak yere taşınmak az görmek istiyorum ama eşim seni boşarım yinede gitmem burdan diyor. annesine çok düşkün. bunu sorun etmıyorum istediği kadar görüşşün zaten dükkan evin altında hergün görüyor oğlunu ben sadece uzak olmak istiyorum ama olmuyor son durum bu şuan hala gitmedim evine oda gelmedi bana.

Okudunuz mu?  Namazda vacibin terki

Yorum: Kayın validem yüzünden evi terkedeceğim.

mum
Keşke her gelinin derdi senin ki gibi basit olsa 🙂
Yaşlılar tuhaf davrabilir, olmadık sözler söyleyebilir ve garip davranışlarda bulunabilir…. bu her evde var ilerde yaşlandığında aynı şey başına gelecek..
Bu zorluklarına katlanmak cennet sebebidir çünkü idare etmek güzel yaşamak hoş görmek zordur. Size tavsiyem sabredin ve iyi davranın.

Okudunuz mu?  Eşim benden boşanmak istiyor ama ben istemiyorum

İZLE


Yorum: Kayın validem yüzünden evi terkedeceğim.

merviş
Sadece anlattıklarım ile sınırlı değil eşim ile arama giriyor. Yuvamda mutlu huzurlu değilim sürekli dolduruyorlar. Harçlık verme yüz verme biyerleri kalkmasın demeleri çöpünü karıştırmalar disim kırıldı diş yaptircam telefon ile arayıp ne laf dinlemez kızsın ne diş yaptirorsun dişsiz gez nolmus diyorlar halbuki en ön diş.. bunları çekmek bunlar yüzünden günaha girmek zorunda mıyım. Ozur diliyorum herkesten ama diyorki Oglumla çok yatma hasta edeceksin demeler… beni ailem böyle sıkmadı alisik degilim dayanamiyorum Daha bunlar hiçbir şey neler var neler.

Bu kategoride yer alan Evcil hayvanı ihmal edip ölümüne sebep olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kayın validem yüzünden evi terkedeceğim. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.