Anasayfa
13 Aralık 2021, 13:01
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında orman görmek

İstihare rüyasında orman görmek

kubraerkan
Selamün aleyküm. Yaklaşık bir yıl önce biriyle tanıştım ve birkaç ay içinde bazı sebeplerden dolayı devam etmedi. Fakat ben aylar sonra onunla hiç görüşmediğim halde istihareye yattım . İlk gece yeşil uzun ağaçların olduğu bir ormanda yım. Hemen önümden geniş bir nehir akıyordu. Pudra pembesi ucunda püskül olan bir türbanın vardı. Sonra bir anda soluma dönüyorum ve bembeyaz bir güvercin üzerime doğru geliyordu. Bir kerede ondan beyaz orkide demeti alırken gördüm . Acaba ne yönde hareket etmeliyim. ẞŞimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  İstihare namazı kıldıktan sonra rüya görmemek

Yorum: İstihare rüyasında orman görmek

arifselim
Aleykum selam. Öncelikle istihare ne zamanlarda ve hangi durumlarda yapılabilir onu iyi bilmek lazım. Helal ve meşru olan bir konuda her türlü araştırmalarını ve istişarelerini yapmasına rağmen kararsız kalan kişi o zaman istihare yapma zamanı gelir. Yoksa senin bu durumda iken yani evlilik için atılan ciddi bir adım yokken istihare yapmanın hiç bir anlamı yoktur. Gördüğün rüya olumlu olsun yada olmasın bir işareti olmaz.

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı ve beyaz renk görmek

İstihare rüyasında orman görmek

Ne olur
Sa.Ben eşimden ayrılma aşamasındayım.Daha öncede istihareye yattım ve sizler yorum yaptınız sağolun ama tam kafam netleşmediği için tekrar yatıyorum.Dün rüyamda kim olduğunu bilmediğim bir grup arkadaşla arazide yolumuzu bulmaya çalışırken ben şu ormanin içinden gidelim diyorum daha kestirme diye.Ormanın girişinde biraz çukur gibi rampa aşağı hafif inip ormandaki en kenar ağacın yanına iniyoruz.Tam indiğimizde kurt uluması duyup korkup aynı rampalı yeri çıkıp kaçmaya çalışıyoruz ama ilk etapta ben çıkamıyorum.Ikinci denememde ayağımı biraz yüksek bir toprak yığınına basıp elimlede ağacın dalına zıplayıp tutup çıkıyorum.Tam burda rüyamdan uyandım.Bu evliliğin devamında hayır varmı yokmu diye yattığım bu rüyamı acele yorumlarsanız çok büyük iyilik edersiniz.Saygılarımla.

Okudunuz mu?  İstihare Namazı ve duasıyla ilgili

Sa.Size bugün yazdığım rüyada,orman görüyorum ama yeşilliği pek dikkatimi çekmiyor, aslen kurt ulumasını duyup kaçmak istediğim,agac ve dalına ziplayip rampayı çiktığım dikkatimi çekiyor.Aaa yemyeşil bir orman demedim rüyamda yani.


Yorum: İstihare rüyasında orman görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanızın tabiri elbetteki mevcut fakat istiharede durum farklıdır. Olaylar ele alınmaz. Öncelikle uyanırken hissettikleriniz olumluysa niyet ettiğiniz şey hakkınızda hayırlı olduğunu bilebilirsiniz. Huzursuzsanız niyetiniz olumsuz demektir. İstihareyi kesinleştiren budur. Ayrıca istiharenin geçerliliği yedi kere uyumaktır. çoğunluğun vermiş olduğu mesaja göre hareket edilir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  İstiharede dağ görmek

istihare ruyasinda orman, Rüyada Ormanda, istiharede yeşil orman görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede biriyle tartışmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında orman görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.