Anasayfa
27 Aralık 2021, 12:49
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada down sendromlu çocuk görmek

Rüyada down sendromlu çocuk görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada down sendromlu sınıfında öğretmen olmak
Rüyada ben öğretmen olarak ataniyordum bir binaya girip asansörden bir kaç kat çıkıyordum sonra bir sınıfa giriyordum sorumlusu olduğum sınıfa en 30 kadar down sendromlu çocuk onları bir oyun oynamak için sıraya diziyordum sonrasında bir isim çıkıp sınıftan çıkıyordum geri geldiğimde iki çocuk sınıftan bahçeye kacmis ve ellerinde de topla geri geliyordu bunun anlamı nedir

Okudunuz mu?  Rüyada doğmamış çocuğunun ismini duymak

Yorum: Rüyada down sendromlu çocuk görmek

arifselim
Bu hayırlı ve anlamı güzel bir rüyadır. İyi bir mevkiye yükselmeye, sağlık konusunda sıkıntı çekmemeye ve yükseleceği mevkide iyi bir şekilde görev yapacağına alamet olarak tabir edilir. Ayrıca bu rüyayı gören kimse için bolluk, bereket ve kazançlar elde edeceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dua görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada down sendromlu çocuk görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda yatiyorum, bir an uyanib yatakta yanimda oturarak uzgun uzgun bana bakan kendi cocugumu down sendromlu oldugunu ve sag alin yaninda yara oldugunu gördüm. Korkarak uyandığım için rüya çok kisa surdu. Sizlere zahmet yorumlarmisiniz.

Okudunuz mu?  Rüyada Dövüşmek

Yorum: Rüyada down sendromlu çocuk görmek

arifselim
Gerçek hayatta böyle bir hastalığı olmayan kişiyi veya çocuğunu down sendromlu görmek kötü değildir. Çocuğunun sağlıklı, temiz, mutlu ve başarılı olacağına tabir edilir. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm, rüyamda yıllardır görmediğim komşumuzu ve şu anda yetişkin olan down sendromlu oğlunu görüyorum.Anne ve kızı mutfakta pasta yapıp götürmem için bana veriyorlar.Down sendromlu çocuk sıkıntılı bir şekilde bana sürekli 46,46,46…diyordu.Ben de ona neden 46 dediğini soruyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Dişikedi görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Öncelikle bilinçaltından veya herhangi bir şeyden etkilenmekten dolayı görmüş olabilirsin. Çok uzun yılların geçmesi bir şeyi değiştirmez yani bu normaldir. Diğer bir anlamı ise sağlıklı, mutlu ve başarmak istediklerini başaracağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dua Etmek

Kayıtsız Üye
merhaba

rüyamda down sendromlu bir kız gördüm evime gelmişti benimle yakınlık kurmaya çalışıyordu ama aklı başında biri gibi davranıyordu nasıl diyim bir an normal insan gibi davranıyordu bişeylere yardım etmeye çalışıyordu ama yüzü görüntüsü down sendromluydu yorumlayabilirmisiniz


Tohat
Merhaba. Her şeyi oluruna bırakmış gelişi güzel yaşayan ve duygusal olarak boşlukta hisseden, yalnız olan kimselerin gördüğü bu rüya kişinin aşka, birine açacağı kapılarını gördüğü ilgiye karşılık vererek zamanla duygusal bağla bağlanacağına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Davul görmek (İmam Nablusi)

rüyada down sendromlu birini görmek, rüyada down sendromlu görmek, rüyada down sendromlu çocuk görmek

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada down sendromlu çocuk görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.