Anasayfa
15 Kasım 2023, 12:04
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare sonrası kafa karışıklığı

İstihare sonrası kafa karışıklığı

FalconSN
Selamun Aleyküm
Bizim bir hazine mevzumuz var. Biz bu hazineyi alırsak, ailemiz adına hayırlı olup olmaması konusunda istihareye yattım, annemin isteğiyle. Uyumak için yattığımda, henüz uykuya dalmadan, yani bilincim açıkken, üzerinde anlayamadığım şekilli arapça yazılar olan bir duvar ve o yazıların üzerine tutulan yeşilimsi bir beyaz ışığın tutulup gezdirildiğini gördüm. Bunun ardından ya beyaz ya da yeşil, bir rüya daha gördüm, buna eminim ama tam olarak ne gördüm hatırlamıyorum. Bunu gördükten sonra da, gözümün önüne hızla, çoğunlukla kırmızı-siyah renkler içeren çok huzursuz edici kareler gelmeye başladı. Neyse sonra uyuya kaldım, sabah kalkınca ise kafam karmakarışıktı, çöp tenekesi gibiydi. Bunların anlamı nedir? İstihare tekrarlanmalı mı?

Okudunuz mu?  İstiharede gördüğüm bu rüya tesadüfen görülen bir rüya mı?

Yorum: İstihare sonrası kafa karışıklığı

arifselim
Aleykum selam. Hazine mevzusu derken ne demek istediğini anlayamadım ama bu ancak helal ve meşru bir konu ise ve danışmalara rağmen kararsızlık olursa ancak o zaman istihare yapılabilir. Bu şekilde gördüklerinden bir mana çıkarılamaz. Zaten istiharenin işareti demek, kalbin hangi yöne meylettiği ile anlaşılır ve bu en isabetli işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  İstiharede sevdiğin kişiyi görmek

Yorum: İstihare sonrası kafa karışıklığı

FalconSN
Annem yardımsever biri olduğu için yardımseverliğini kanıtlamak şartıyla bir hazine nasip olduğu söylenmiş hocalar tarafından, hocalar diyorum çünkü sanırım bir rüya için 4-5 hocaya danışılmış ve hepsi bunu söylemiş. Elimize yüklü miktarda para gelirse ailemizin huzurunun kaçmasından korkuyoruz. Her hangi bir yere danışılmadı sanıyorum. İstihare’den önce ne yapmamızı önerirsiniz, ya da tekrar istihareye yatmalı mıyım? Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı görmek hayırlı mı

Yorum: İstihare sonrası kafa karışıklığı

arifselim
Çevrenizde ilmine güvenilir alim ve salih kimselere danışın ve öyle bir karar verin. En isabetlisi öyle olur. Ortada bir şey yokken sadece bir rüya ile amel edilmez bu yanlış olur.

Bu kategoride yer alan İstiharede suya girmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare sonrası kafa karışıklığı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.