Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada evlatlık olduğunu öğrenmek

Rüyada evlatlık olduğunu öğrenmek

zeugma
selamün aleyküm benim engelli abim var onu rüyamda kücükken evletlik alindigini ögrendim fakat öğrendikten sonra derdini ben neden cekiyim diyip öz babasini gidiyorum bisey demiyor sonradan bende diyorum birakamam ben onu birisine muhtac diyorum ayrilamiyorum bunun anlami nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada fotoğraf çekmek

Yorum: Rüyada evlatlık olduğunu öğrenmek

arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüya ancak ailevi sorunlara işaret eder. Rüyayı gören kişinin büyük stresler altında olduğuna, sorunlar ve sıkıntılarla boğuştuğuna yorumlanır. Ayrıca bu yaşadıklarından dolayı çok etkilendiğinin işaretidir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eve misafir geldiğini görmek

Yorum: Rüyada evlatlık olduğunu öğrenmek

zeugma
Allah razı olsun. Dogru stres altindayim hocam peki esma cekmelimiyim? Ve hangi esmayi cekmeliyim?


Yorum: Rüyada evlatlık olduğunu öğrenmek

arifselim
Allah senden de razı olsun. Elbette esma çekebilirsin. Sana tavsiyem ise, inşirah suresi okumandır. Bu sure ruhsal sıkıntı ve darlık anlarında okunduğunda kalbe bir genişlik ve huzur verir.

Okudunuz mu?  Rüyada eşin gözyaşlarını silmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda zengin bir iş adamına evlatlık olarak gittiğimi gördüm benim gibi birde kız vardı oda beni gibi evlatlıktı ve o iş adamının öldüğünü ve servetini bize bıraktığını gördüm serveti ne yapmamız gerektiğini düşünüyoruz ve malının tamamını bağışlıyoruz bizde sadece bize bankadaki para yeter diyoruz fazlada para olmadığını bilerek olsun bu bize yeter diyoruz

Okudunuz mu?  Rüyada evin içinde ağaç görmek

arifselim
Rüya sahibi için bu rüya sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder. Herşey çok güzelken ve herşey yolunda giderken bir anda zorluklar içerisine girmesine tabir edilir. Elbette bu sonuçta bir rüyadır ve daima hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eşini görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyam da aile mezarlıgına gidiyoruz annem ın ismi farklı annem babam amcam hepsi buarada yıllar önce vefat ettıler neyse onları karşımda görüyorum amcam diyor kı seni evlatlık almışlardı bende gerçek annem babam kim diye aramaya çalisiıyorum aglıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada eski eş ile sevişmek

arifselim
Aleykum selam. Maalesef bu rüyada olumlu olarak yorumlanmaz. Özellikle de bir anda ve hiç hesapta olmayan aksiliklerle karşılaşmaya ve işlerinin bir anda bozularak ters gitmesine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


EbbkrCnbz
Selamunaleyküm;

Rüyamda şu anki anne ve babamın gerçek annem ve babam olmadığını öğreniyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Evlendiğini Görmek

Şimdiye kadar gizlemişler güya… Öyle üzülüyorum ki. Ve içi çeke çeke ağlıyorum.

Kim olduklarını öğrenmeye çalışıyorum. Ama çok içten ağlıyorum.

Neye işarettir inşALLAH hayırlı bir rüyadır.selam ile


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için hiç beklenmedik ve hoşuna gitmeyeceği haberler alacağına, moralinin çok bozulacağına ve bu olumsuzlukların içerisinden çıkmak için büyük çabalar harcayacağına işaret olarak tabir edilir. Yinede bu sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ekmek görmek (İmam Nablusi)

rüyada evlatlık olduğunu öğrenmek diyanet, Rüyada evlatlik oldugunu ögrenmek, Ruyada evlat lik olmak

Bu kategoride yer alan Rüyada fotoğraf görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada evlatlık olduğunu öğrenmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.