Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada domuz yavrusu görmek

Rüyada domuz yavrusu görmek

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm .. Rüyamda kücük bir domuz yavrusu var hep kötü davranıyorum yüksek kayalıkların üstünden ayağımla filan itiyorum düşüyor ama ölmüyor tekrar yanıma geliyor telefonla konuşurken telefonum düşüyor aşağıya onu ararken domuz yavrusu suyu az bir öze giriyor peşine bende giriyorum suyun içinde bozuk paralar var onları topluyorum tam o sıra annem geliyor kızıyor bana bozuk paraları topladığım için , rüyamın anlamı nedir aceba ?

Okudunuz mu?  Rüyada dili kesilmiş bir çocuğu görmek

Yorum: Rüyada domuz yavrusu görmek

arifselim
Aleykum selam. Domuz yavrusunun görülmesi iyi olarak yorumlanmaz. Bu rüya genel olarak kötüye, sıkıntıya ve üzücü şeylerle karşılaşmaya yorumlanır. Bozuk paralarda aynı şekilde sıkıntıya işaret olarak kabul edilir. Daima rüyalarının hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Diş Fırçalamak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada küçük domuz dolmaları

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda kalabalık bir sofradaydık ve sofrada çok küçük domuzlar vardı içler i pilav doluydu ve bende içinde ki pilav helal dir diye zar zor içinden pilavı çıkarıp yiyordum çok küçük olmasına ve pişmesine rağmen domuzların dişleri yüzü belirgin di ve ele gelecek kadardı bütün bedeni sağlam dı. Ben en son pilavı yemeğe çalışırken yüzünü görüyorum hınzırın ve midem çok kötü bulanıyor atmaya çalışıyorum yediklerim i atamıyor arkadaş a söylüyorum bana diyoki içinden yediğin pilav da haram dır öyle deyince ben lavabo ya koşuyorum kusmak için herşey i yapıyorum ama kusamıyorum :(( çok kötüydü hamile olduğum için daha çok uğraştım ama atamadım inşAllah kötü değil dir manası lütfen yorumlayın sorabileceğim kimse yok.

Okudunuz mu?  Rüyada doğum yaptığını görmek ne demek?

Yorum: Rüyada domuz yavrusu görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Maneviyatına dikkat etmen gerektiğini işaret etmektedir. Kazancına, yediğine, evine giren tüm mala ve rızka dikkat ederek helal olmasına özen göstermelisin. Maneviyatını sarsacak şüpheli ve haram olduğun durumlardan uzak durman gerektiğini göstermektedir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada doğalgaz görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada domuz yavrusu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.