Anasayfa
17 Aralık 2023, 20:24
Sohbet
Yönetici

Kocam faiz yiyor ne yapmalıyım

Kocam faiz yiyor ne yapmalıyım

Hulyaaah
Sevgili hocam. Ben bir yildir evliyim. Esim faiz yapıyor haram para yediriyor yani. Ben onunla bu şartlar altında evlenmedim. Ve bana söz verdi bir daha yapmayacam diye hala devam ediyor söz vermesine rağmen. Boşanmak istiyorum ama oda ne kadar mantıklı bilmiyorum. Ne yapmam lazim bu durumda. Mutlu değilim hic. Yuva yıkmak istemiyorum. Ve haram para evime girsin istemiyorum. Doğru olan nedir

Okudunuz mu?  Gecenin üçte biri hangi saattir?

Yorum: Kocam faiz yiyor ne yapmalıyım

Omer Faruk
Eşinizin ticari faaliyetinden bahsetmemişsiniz. Gerçekten faiz mi değil mi bilmek lazım. Aksi takdirde size verilecek cevap yanlış ve yetersiz olabilir. Daha da kötüsü bir aile faciasına sebep olabilir. Faiz işlemini nasıl yaptığını biraz açıklamanız lazım.

Bu kategoride yer alan Arapca " ev" ne demek? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocam faiz yiyor ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.