Anasayfa
21 Ekim 2023, 10:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cinayet görmek

Rüyada cinayet görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda seri katil olan bir adam gördüm durakta bir kaç tane insan duruyordu yanlarına gitti ve elinde elektrikli testere vardı testeresini çalıştırıp durakta bekleyen sarışın kısa saçlı bir kadına saldırdı kadın yere düştükten sonra testereyle başını gövdesinden ayırmıştı sonra arabaya binerek kaçmıştı.. rüyamın anlamı nedir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada çiçek açtığını görmek ne anlama gelir

Yorum: Rüyada cinayet görmek

arifselim
Rüyada katil görmek her ne kadar insanı ürkütse bile esasen çok iyi ve hayırlıdır. Rüyayı gören kişinin iyi niyetine, iyilik işlemeyi sevmesine ve kimse hakkında bir kötülük işlememeye dikkat etmesine işaret olarak tabir edilir. Kötülük bilmemeye ve herşeyi iyiye yormaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çeyiz görmek

Rüyada Cinayet Görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Rüyamda Dışarıda Dolaşırken Sosyal medyada bir şey görüyorum yakın bir kız arkadaşım bir sayaç koymuştu günleri sayan sevgiliside aynısını yapmıştı bende nasıl olur nasıl buluşacaklarını düşünürken ailecek şehir dışına çıkıyorduk bilmediğim bir yere ve alışveriş merkezine gidiyordum orada sevgilisiyle tanıştım çocuğa hiç bahsetmedim sevgilisini tanıdığımı çocuk baya iyiydi muhabbet ediyorduk bende akrabaları görüyordum selamlaşıyorduk çocukla birşeyler yerken aniden masadan kalkıp arka reyona saklanıyordu ben ne olduğunu anlamadım ama çalışan benimde çağırdı sessizce gittim herkes biryere saklanmıştı biri soygun yapıyordu mağazaya mağaza kurtuldu ama adamlar kaçıyordu çocuk aniden kovalamaya başladı bende peşinden gittim dışarı çıktığımız an biri çocuğun şahdamarına şiş gibi bir şey saplıyordu çocuk ölüyordu adam şişi elime sıkıştırıyordu bende o adam sapladım ama ne oldu hatırlamıyorum şiş bende kalmıştı polisler gelmişti cinayet bana kalacak diye korkuyordum hemen saklandım ve polisler olmasına rağmen polis merkezini aradım durumu anlattım ve şişin bende kaldığını ama cinayeti ben işlemediğimi söyledim sorun yok sadece katiller hakkında Bilgi vermemi istedi maskeyi çıkarmış etrafta geziyorlardı tanımıştım 2 sinin saç ve yüz hattını söylemiştim birini hatırlamıyorum ama habire yanımda duran biri tarif etti yanlış olduğunu biliyordum ama polise söyledim bunu polise Bilgi verdiğim için ceza olmayacağını söyledi benim içim rahat etmedi babamı aradım durumu anlattım gelmesini istedim hemen yoldan yürümeye başladım yolda karşılaştık aldı beni karakola doğru yola çıktık

Okudunuz mu?  Rüyada ceket giymek

Yorum: Rüyada cinayet görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Madd n ve manen hayırlı bir şekilde etkileneceğin karşına çıkacak olan fırsatları değerlendirmen ile çok kazançlı çıkacağın kararlar alacağına, bu gelişmeler ile birlikte mutlu olacak, huzur bulacağın manasındadır. Bunun yanı sıra göreceğin nimetleri yoksul, fakir, çaresiz, yardım bekleyen kişilere el uzatarak şükrünü eda edeceğine, yardımsever kişiliğini ortaya dökeceğine işarettir. Allah hayırlısını bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada cennet ve cehennem görmek

Kayisi

Bu kategoride yer alan Rüyada çıplak erkek görmek neye işarettir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cinayet görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.