Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tanımadığım erkekle bakışmak

Rüyada tanımadığım erkekle bakışmak

Hicran
Hocam rüyamda yengemle beraber marketten çıkmışız yolda yürüyoruz arabalar geçiyor karşıdan karsiya geçiyoruz iki tane tanımadığım erkek var bisiklete biniyolar bir tanesiyle göz göze geliyoruz sonra yengemle yola devam ederken göz göze geldiğimiz kişi yanindaki arkadaşına şu kız kim lan diyo beni eve kadar takip etmeye calisiyo bulamıyor sonra köpek geliyor akrep falan kapimin önüne kapıyı kilitliyorum ama çok şiddetli kapıya vuruyorlar ama köpek öyle bir güç yapamaz sanki karşıda biri varmış da açmaya çalışıyormuş gibiydi hocam yorumlarsaniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın üç tane güzel genç kız görmek

Yorum: Rüyada tanımadığım erkekle bakışmak

arifselim
Rüyada tanımadığın biri ile karşılaşmak ve bakışmak iyi olarak yorumlansa da takip edilmek ve kapının vurulması iyi değildir. Bu rüya gerçek hayatta aynen olmasa da benzeri şekilde yorumlanır. Yani tedirgin olmaya ve rahatsız edilmeye tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek daima en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada üç harfliler görmek

Kayıtsız Üye
arabayla gidiyorduk arkada erkek bir sürücü vardı tanımıyorum göz göze gelince bana gülümsedi durduğumuz yerde arabaya geldi ve hirkalarimizi degistirmek istedi abicim ben niye senin hirkani giyeyim diyince de sabah gitmiştin ama dedi o arada arabanın içinde ayağımın yanında da bir para cüzdanı dikkatimi çekti sonra eve geldiğimizde abimin arkadaşı olarak bizim evdeydi sürekli bana bakıyodu ben de fotoğraf çerçevesi Kırdım yanlışlıkla

Okudunuz mu?  Rüyada Türk Kahvesi Yapmak

Yorum: Rüyada tanımadığım erkekle bakışmak

Tohat
Farkında olmadan hayatınızı sürdürürken yapacağınız bir davranış veya işten dolayı birilerinin hoşuna gitmeyerek size karşı gizliden gizliye düşmanlık besleyecek fakat siz bundan haberdar olmadığınız gibi etkilenmeyeceksiniz de. Doğrusunu en iyi Allah bilir.


rüyada bir erkekle bakışmak, rüyada erkekle göz göze gelmek , rüyssa bir erkek ile bakismak

Bu kategoride yer alan Rüyada taze ceviz görmenin yorumunu verirmisiniz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tanımadığım erkekle bakışmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.