Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:19
missa01
Abone

Anne karnında ölen bebeği kürtajla almak

Anne karnında ölen bebeği kürtajla almak

ayişığı
Hayırlı geceler hocam benimde sorum diğer annelerden farklı değil ben bebeğim 56 günlük iken doktora gittim ve kalbinin durduğunu öğrendim ama kaç gün içerisinde kalbi durduğu hakkında bir fikrim yok bir hafta belkide 3 gün içerisinde ve sonunda bebeğim kürtaj ile alındı kürtajla alındığı için bir günahı varmıdır ve bebeğim Allahın izni ile bize şefaatçi olurmu ayrıca isim koymak gerekirmi cinsiyetini bilmiyorum beze sarıp kömek konusunda ise bebeğim patolojiye gitti nasıl yaparız hocam kömebilme işini

Okudunuz mu?  Uyuşturucunun kişi ve topluma zararlarını ayet ve hadislerle

Yorum: Anne karnında ölen bebeği kürtajla almak

mum
Bu soru cevaplandı ama yine yazalım..
Ölen bebeği aldırmanın bir günahı yok. İnsan şeklini almamışsa insan sayılmaz ama her ihtimale karşı isim koyun ve gömün. Şefaat meselesi sadece insan şekilini alan kişiler içindir ama Allahtan ümit kesmeyin.
Allah size daha hayırlı daha sağlık çocuklar nasip etsin.

Okudunuz mu?  Kuranda geçen kısslardan bir tanesi

Bebek ölümü

Nesedevrim
Bebegime 3 aylik hamile iken kontrol amacli gittim ama bebegimin karnimda 2 aylik iken kalbinin durdugunu soylediler ve mecburen kurtaj ile aldirmak zorunda kaldik bununla ilgili bebege isim konulmali mi ve herhangi bir parca falan vermediler bize günahı var midir dini fetvalari nelerdir ogrenmek istiyorum

Okudunuz mu?  Hz.Adem Hz.Havva neden cennetten kovuldu?

Yorum: Anne karnında ölen bebeği kürtajla almak

mum
Her ihtimale karşı isim koyun ama cenin şekillenmediği için ahirette diriltilp diriltilmeyeceğini bilemeyiz Allah’a kalmış.
Allah size daha hayırlı daha sıhhatli evlatlar nasip etsin.


Kayıtsız Üye
Benim bebeğim karnımda 4. Ayın ilk haftasında kalbi durduğunu öğrendim ve normal yolla doğum yapar gibi doğurdum Vücudu çok küçüktü ve erkekti her şeyi yaratılmıştı Almak istediler vermedim ertesi gün kendi ellerimle bir aile büyüğümüzün sağ tarafına gömdük peceteye sarılı şekilde dualarla acaba ahirette onu görür müyüm hayatımın en büyük acısı onu çok özlüyorum Ve ölümünü öğrenmeden yaklaşık bir hafta önce rüyamda ismini söylüyorum O ismiyle geldi biz ona isim koymadık diyorum rüyamda Eğer dünyaya gelseydi ismiyle gelecekti.

Okudunuz mu?  Kitap okumakla ilgili hadisler

arifselim
Buda size bir imtihan vesilesi olmuştur Geçmiş olsun. İnşaAllah ahirette onu görmeniz ümit edilir. Vücudu şekillendiği için ahirette anne ve babasına şefaat etmesi de ümit edilir.

Bu kategoride yer alan Güzel davranışlara 10 tane örnek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Anne karnında ölen bebeği kürtajla almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.