Anasayfa
1 Ekim 2022, 6:04
sizden4
Abone

Gözümü kapatınca göz görüyorum

Gözümü kapatınca göz görüyorum

Abdiyet
Selamun Aleyküm. 3 gündür gözümü kapatınca göz benzeri şeyler görüyorum. Bazen de çok net bir şekilde kedi gözü görüyorum. Eskiden kalbim sıkışır gibi olurdu. Bu sıkıntı gitti şimdi bu başladı. Bu cin belirtisi mi? Ben bu hallerden korkmuyorum bedenime daha fazla nüfuz etmesinler diye. Daha fazla ilerlememeleri için ne yapmalıyım? Eğer bende cin musallatı varsa rabbim günahlarıma kefaret kılar mı?

Okudunuz mu?  Allah'a şirk hariç Allah bütün günahları affeder mi

Yorum: Gözümü kapatınca göz görüyorum

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm bu tür şeyleri kafana takma takarsan büyür ve içinden çıkılmayacak bir hal alır.Yani çözüm çok fazla takmamak kötüye yarma hemen çünkü optikle ilgili bir sorun da olabilir.


Yorum: Gözümü kapatınca göz görüyorum

Acizanekul
Felak nas ihlas Fatiha ayetel kürsü okuyun özellikle felak nas

Okudunuz mu?  Hicri ve Miladi takvim?

Yorum: Gözümü kapatınca göz görüyorum

Kayıtsız Üye
Çok doğru her akşam ve sabah şahsen 15 dakikaya yakın korunma duâları okurum ve bugüne kadar kendimi hep koruma altında hissetmişimdir çok şükür. Her sabah ve akşam felâk nas suresini ardından ayetel kürsi ardından peygamberimizin okuduğu korunma duâlarını okuyun rabbimin koruması altına girersiniz inşAllah.

Okudunuz mu?  Sınava girdim cenabet olarak duş alacak zamanım yoktu

gozunu kapatınca goz gormek, gözümü kapattığımda göz görüyorum, gozumu kapatinca bir şeyler goruyorum

Bu kategoride yer alan Yanılarak namazı yanlış vakitte kılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gözümü kapatınca göz görüyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.