Anasayfa
8 Ağustos 2021, 21:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada erkek bebek görmek

Rüyada erkek bebek görmek

ekubra
Selamün aleyküm. Rüyamda çalıştığım yerden birkaç kişiyle muz almaya markete gidiyoruz. Alıyorum ve ben onlardan ayrılıyorum dar bir sokak var karşıdan da genç bir adam geliyor gülümseyerek bir eliylede bebek arabasını sürüyor. Arabada da tombul çok tatlı ve bana gülümseyen bir erkek bebek. Bende gülüyorum ve onlara yaklaşıyorum fakat adam bir eliylede zincirlere bağlı bir köpek tutuyor. Yoldan geçmem için adam köpeğin zincirlerini kısaltıyor fakat yinede köpek benim üstüme havlayarak hırlayarak geliyor. Ne onlara yaklaşabiliyorum nede yoldan geçiyorum. Sizce bunun anlamı ne?

Okudunuz mu?  İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ?

Yorum: Rüyada erkek bebek görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada gördüğün erkek bebek çok hayırlıdır. Bir erkeği görmek de öyledir ve seni mutlu edecek olayların olması ile zor anında sana destek olacak birisi manasındadır. Köpeğin sana yol vermemesi ise mutluluğuna engel olan birinin varlığı anlamında yorumlanır. Bunlar sadece birer rüyadır ve hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada karabasan tabiriyle görünmeyen fakat hissettiğimiz malukatı öldürmek ne anlama gelir.

Rüyada erkek bebek görmek

Kayıtsız Üye
İyi geceler, rüyamda arkadaşlarımla bir yerde oturuyoruz. Kalabalık bir ortamdayız, bir erkek bebek var. Onu görüyorım, arkadaşımın kardeşiymiş ama ben o an öğreniyorum. Bebeği annesine götürmek için hazırlıyoruz, sonra bir anda arkadaşlarım bebeği annesine çoktan verdiklerini söylüyor. Anlamı nedir

Okudunuz mu?  Rüyada bir kızı dövmek

Yorum: Rüyada erkek bebek görmek

arifselim
Hayırlı günler. Güzel, hayırlı ve huzur verici rüyalardan kabul edilir ancak buna özel bir yorum yapamayız. Böyle rüyalar kişiye özel yani birisine yüzyüze tabir ettirilebilir. Allah’tan hayırlısını dilemek de en güzelidir ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kelime i şehadet getirip ölmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm rüyam da kucagım da yeni doğmuş erkek bir bebek var benim çocuğummuş o kadar tatlı ki beni çok seviyor göğsüme başını yaslıyor bana gülümsüyor minnacık elleriyle beni sevmeye çalışıyor tam yatırayım diyorum başlıyor aglamaya bana doğru uzanıyor beni istiyor alıyorum kucagıma ve direk yine gülüp göğsüme yatıyor bende gülüyorum ve şaşkınım rüyamda ve onu çok seviyordum… bunun anlamı ney acaba başka hiiiç bir detay hiç bir görüntü yoktu rüyamda sadece bebeği ve kendimi görüyordum. Şimdiden teşşekkürler…

Okudunuz mu?  İstiharede kavga edip ağlamak

Tohat
Ve aleyküm selam. Adaletli, merhametli, yardımsever bir kişiliğe sahip olan birinin desteğini ve yardımını alacaksın. Zor bir durumunu düzeltmene yardımcı olacak. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir erkek bebek vardı sözde benim çocuğummuş altını temiz bezlerle temizledim sonra aldım kucağıma öptüm sevdim çok güzel bebekti ama sanki gazi varmış zor nefes alıyordu evliyim ve 4 yıldır bebeğimiz yok psikolojik mi bilmiyorum tam kafamdan sildim dedim bu rüyayı gördüm Rabbim inşAllah nasip eder hem bana hem olmayana

Okudunuz mu?  Görülen rüyanın etkisinde kalmak

Tohat
Erkek bebek eşinizle aranızdaki iletişimin ve ilişkinin huzurla, mutlulukla devam edeceğine, çok iyi anlaşacağınıza ve insanlara olan şefkat ve merhametiniz sayesinde onlara yardımda bulunup sevaplarınızı artırmaya çalışacağınıza işarettir. Allah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin. Doğrusunu bilen Allah’tır.


ezgi9696
Hayırlı günler.Bu sabah rüyamda hastahane gibi bir yerde bir erkek bebek var ben onun başında onunla ilgilenip sevip oynuyordum..bebek benim bebeğim değildi sanki. İlk başta bebek çok güzel normal boyutlarda güzel bir bebekti.Daha sonra birden sanki böyle anne karnında yeni oluşmaya başlayan cenin halini aldı.Bebek Çok aşırı küçük böyle kağıt gibi incecik kahverengi bir şey oldu diye hatırlamaktayım.Sonra nasıl olduysa anneanne evimde koltukta yatıyorum 2 hemşire gelip sağ kolumda damar yolu açıp çok büyük bir şırınga ile kan aldılar.Şırıngada oluşan kanı gördüm çok hızlı akıyordu normal kan rengindeydi.Daha sonra annemi gördüm bana refakat ediyordu.Bende koltukta hastahanedeymişim gibi damar yolu takılı olan kolumu dışarı doğru uzatmış yatıyordum.Kız kardeşim anneannemle birlikte beni ziyarete geldi diye hatırlıyorum.Daha sonra ortanca amcamın eşi ve kızları geldi anneannemin evine yer sofrası kurdular.Sonra bir erkek doktor geldi aynı koluma başka bir test yapıcağını söyledi kolumdan ince kesilmiş gibiküçük küçük kanlar çıkmaya başladı.Doktor onlara kağıtlar yapıştırdı.yapışkan yerlerin bazıları genişlemeye başladı . Bunların mikroplu bölge olduğunu söyleyerek notlar aldı. Hayırlara vesile olsun biraz karışık bir rüya ama yorumlarsanız çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Kur'an'ı yerden yüksek biryere kaldırmak

rüyada erkek bebek, rüyada motorsurmek, Ruyada erkek bebek

Bu kategoride yer alan Sürekli başkalarının rüyasına girmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada erkek bebek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.