Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:07
sizden4
Abone

Namazda semi Allahu limen hamideh

Namazda semi Allahu limen hamideh

yaslıkimse
admin merhabalar,ben namazda rukudan kalkip secdeye varana kadar semiAllahu limen hamide diyorum secdeye variyorum dogrumu ? Yoksa rukudan kalkınca mi soylemem lazim ? Secdee egilirken soylemeye devam edemezmiyim ?


Yorum: Namazda semi Allahu limen hamideh

bbgbbg
Rukudan kalkana kadar söyleyin.Söyledikten sonra Rabbena lekel hamd diyin.Sonra Allahuekber diyerek secdeye gidin.İmamın arkasında namaz kılarkende imam semi Allahu limen hamideh derken susun.İmam söyledikten sonra yine ayaktayken Rabbena lekel hamd diyin.

Okudunuz mu?  Namazdan sonra kilotlar terler bu ter kurursa ve bunu tekrar giyersek bu şeyle namaz kıl ?

Yorum: Namazda semi Allahu limen hamideh

yaslıkimse
Bu farz mi ? Rabbena lekel hamd neden diyoruz ?


semiAllahü limen hamideh farz mı

Bu kategoride yer alan Küfür etmenin ve Yalan söylemenin cehennemdeki cezası nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda semi Allahu limen hamideh Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.