Anasayfa
8 Ağustos 2021, 0:58
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ablası olmadığı halde abla görmek ?

Rüyada ablası olmadığı halde abla görmek ?

lester1233
sanki ayni kanimdan ayni aileden ablam var mis gibi bir ablam oldugunu goruyorum karsilasiyoruz sariliyoruz birbirimize daha sonra ablam telefonumu kurcalamak istiyo ben izin vermiyorum oyle aramizda ufak tatli bir didisme oluyor tabiri nedir acaba ?

Okudunuz mu?  Rüyada Akar çeşme Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada ablası olmadığı halde abla görmek ?

arifselim
Ablası olmadığı halde rüyasında ablası olduğunu görmek güzeldir. Rüya sahibinin çevresinde ne kadar çok sevildiğine ve saygı gösterildiğine bir alamet olarak yorumlanır. Abla görmenin yorumu genellikle hayırlı ve anlamlıdır. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada aynanın karşısında insan silüeti görmek

rüyada abla görmek imam nablusi, RÜYADA OLMAYAN ABLA

Bu kategoride yer alan Askerlik için istihare başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ablası olmadığı halde abla görmek ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.