Anasayfa
20 Şubat 2022, 23:28

Tedavi ettirme şansı olduğu halde çocuğunu doktora götürmeyen anne babaya çocuğun vebali varmıdır ?

Tedavi ettirme şansı olduğu halde çocuğunu doktora götürmeyen anne babaya çocuğun vebali varmıdır ?

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum . Dün süt kızimi kaybettim çok üzgünüm . İçım yaniyor dünden beri. Bu bebek zayif doğdu. Kusmaları basladi anne babasi doktora goturmedi ilaç asla kullanmadi. Ilacların Içinde kimyasal var diyip hep alternatif tıp doktorlarinin kürlerini uyguladi. Bu cocuk hacamatcilardan hocalara derken 1 yasina geldiginde 4 kiloydu. Oturamiyor yemek yiyemiyor. Surekli sabah aksam ağrısı var gibi agliyordu. Biz yalvardik eşimle. Lutfen bu çocugu doktora goturun aci cekiyor agri cekiyor. Lutfen. Ama dinlemediler bizi tedavi uyguluyoruz açlık diyetleri yapiyoruz dediler ve dün ani kalp ve solunum durmasi ile bebek vefat etti. Doktor hayatimda boyle bir şey gormedim bu bebek olume terkedilmis dedi. Organlar iflas . Su yok kan yok . Damar yolu yok. Oldugundeki kilosu 2 kilo 700 gr . Bu yavruvagin anne babanin uzerinde vebali varmidir. Son 20 gun sabah aksam aglayarak uyumayarak agri cekerek vefat etti. Simdi feryat figan agliyorlar neye faydasi var artik ? Ben elimden geleni yaptim herseyi denedim ama olmadi. InsAllah bende hakki kalmamistir yavrucagin. Sizden cevap bekliyorum simdiden Allah razı olsun kolay gelsin

Okudunuz mu?  Cünüp insanın elinin değdiği de mi pis olur?

Yorum: Tedavi ettirme şansı olduğu halde çocugunu doktora götürmeyen anne babaya çocuğun vebali varmıdır ?

vel Fecr
sebebleri yerine getirmediyse tabiki vebalı vardır.

Allah derdi vermiştir şifasınıda vermiştir. şifasını vermedikleri musibet hastalıkların sabır gösterilmesi halinde mahşerde mükafatını verecektir inş.

onlara çocuk hasta olarak verilmiş ve anlatmanıza göre sebebleri tam manasında yerine getirmemişler. mahşer günü çocuk hesap tabiki sorabilir. o gün çetin bir gün ve en ufak amel için ana evlat birbirine girecek ve hak talep edecektir. tabi en doğrusunu rabbim bilir.

Okudunuz mu?  Hocam cemaat olmayacak mıyız? Cemaate karşı mısınız?

Yorum: Tedavi ettirme şansı olduğu halde çocugunu doktora götürmeyen anne babaya çocuğun vebali varmıdır ?

Kayıtsız Üye
Şifalı olan her hastalığın tedavisi peygamber Efendimiz tarafından tavsiye edilmiştir. Çocuk kendisi tedavi olamayacağı için ailesi tedavi ettirilir.

Bu kategoride yer alan Tekbir getirirken -Allahu ekber- sözü E harfiyle mi A harfiyle mi başlamalı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tedavi ettirme şansı olduğu halde çocuğunu doktora götürmeyen anne babaya çocuğun vebali varmıdır ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.