Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:01
sizden5
Abone

Evlendikten sonra anne ve kardeşlere bakmak

Evlendikten sonra anne ve kardeşlere bakmak

AselNas
Selamünaleyküm.. iki yıllık evliyim. iki yıl için eşimin ailesiyle yaşamayı kabul ettim. bu süre içinde ailesinden psikolojik şiddet gördüm hala her gün görüyorum. Bu Eşimle tartışmamıza aramıza soğukluk girmesine de sebep oluyor. Ailesiyle birbirimize kötü olduk. çok çok yıprandım. Bazen yüz felç geçirecek gibi uyuşuyor yüzüm her gün başımda ağrı var üzüntüden. Eşime "ben sözümü tuttum sabır gösterdim sende sözünü tut" diyorum. eşimin cevabı;"Babam vefat etti büyükleri benim anneme kardeşlerime bakmak zorundayım dinimize göre mecburum" diyor. Ayrı ev sözünü erteliyor. Eşim evin büyük kardeşi 6 kardeşler 2kız 4erkek. 2si küçük biri 13 biri 14 Yaşında . hepsinin az çok maaşı var küçüklerin dahi. Bu durumda maddi olarak gerçekten mecbur mu merak ediyorum.

Okudunuz mu?  Haram Aylar Hala Geçerli Mi?

Yorum: Evlendikten sonra anne ve kardeşlere bakmak

imam
Kocanız ailesine bakmak zorunda fakat sizi de kırmamalı… Size tavsiyem ailesine baksın engel olmayın ama ayrılacağınıza/kötü olacağınıza ayrı yaşayın.
Bu ailesine yakın ev olabilir
Allah yardımcınız olsun


Yorum: Evlendikten sonra anne ve kardeşlere bakmak

Kayıtsız Üye
Amin.Allah razı olsun. baksın sorun yok ama.artik evin içinden çıkmak istiyorum yok olmuyor ev almak istiyor para toplanamiyor dayanacak gücüm de kalmadı ne olacak bilmiyorum Allah hayır etsin

Bu kategoride yer alan Kendi kendine meni gelince oruç bozulurmu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlendikten sonra anne ve kardeşlere bakmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.