Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:15
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında peygamber efendimizi görmek

İstihare rüyasında peygamber efendimizi görmek

ekubra
Selamün aleyküm. Dün gece bir hacetim için istihareye yattım. Rüyamda beyambeyaz güpür uzun ve kat kat bir perde gördüm . Daha sonrada bir anda sanki gerçek gibi tüm odanın içini bembeyaz parlak bir ışık kapladı. Gözlerim hala kapalı sanki bilincim açık daha sonradan peygamber efendimiz bana tam hatırlayamıyorum ama " bunu sen hakettin , gönlüne göre olan bu " dedi ve avucunda tuttuğu altını bana verdi. Ben gülümsemeye başladım sanki bedenende gülümsüyorum fakat bir yandanda başımın üstünde bir uğultu gibi bir şey var. Gerçekte bir anda kolumu baş hizama koydum fakat sanki bir el tuttu ve bırakmıyor. Baş bölgemi ve elimi kıpırtadamadım gerçekte, bilincim açık . Fakat yinede peygamber efendimizi kaçırmamak için ona gülümsüyordum, ve bir anda kalktım. İlk başta karabasan olduğunu düşünmüştüm fakat peygamber efendimizin olduğu yere şeytan bile yaklaşamazken niye böyle bir şey oldu ? İstiharemle bağlantısı ne ? Allah sizden razı olsun.

Okudunuz mu?  İstiharede acı kahve görmek

Yorum: İstihare rüyasında peygamber efendimizi görmek

arifselim
Aleykum selam. İstiharede esas olan işaret rüya değildir. Asıl işaret istihare esnasında yada uyanınca kalbe gelen olumlu yada olumsuz olan histir. Bu sana en açık işaret olarak kabul edilir. Görmüş olduğun rüyanda hayırlıdır. Peygamber aleyhisselamın olduğu rüyaya şeytan girmez ve sahih rüyadır. İnşaAllah dileğinin gerçek olması olarak tabir ve ümit edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil mont yeşil soğan görmek

Peygamber efendimiz (sav)

Kayıtsız Üye
Merhabalar ben eşimle ayrıldım ayrı yaşıyoruz 1 yılı geçti boşanmadık ama dava da açmadık 2 tane evladımız var küçükler daha bn dua edip yatıyorum Allahım barışacak mıyız diye yine dün dua edip yattım peygamberimizi gördüm uzaktan yanında bir adam vardı onu hatırlamıyorum yanındaki adamın eşi ölmüştü ve peygamber efendimiz o yanındaki adama dönüp onu uğurlamak bana düştü onun veda hubbesini okumak bana düştü herkese nasip olmaz dedi adamla yürüyüp gittiler sonra ben tam orda uyandım bebeğim ağladığı için hatta hemen geri yatıp görmek istedim ama olmadı tabiki ve ben bu güne kadar veda hubbesini hiç duymamıştım ilk defa rüyamda duydum bunu yorumlar mısınız lütfen

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında baba görmek

Yorum: İstihare rüyasında peygamber efendimizi görmek

Tohat
Merhabalar. Dileğinin gerçekleşeceğine, etmiş olduğun niyet ve dualarının karşılığı bir gün yerine geleceğine işaret eder. Rüya içinde peygamber efendimiz olduğundan salih rüyalardan kabul edilir ve doğruluğu gerçektir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Betl
Hayırlı ramazanlar, öncelikle kıymetli yorumlarınız şimdiden Allah razı olsun. Ben çok yuregi sıkıntıda dertli bir insanım şu an. Uzun ciddi bir ilişkim var, evlilik yolunda gidiyorduk ama çok kavga ediyorduk benim çok hatam oldu, şimdi erkek arkadaşım bana kızgın ayrılmak istedi, ben kendimi affetirebilirim belki ama bu evlilik bizim için hayırlı mı değil mi diye şüpheye düştüm. İstihare namazı kıldım uyudum. Yaramaz bir çocuk hatta bebek denebilir onu gördüm, masum tatlı bir çocuktu onunla uğraşıyordum. Ama en önemlisi de büyük peygamberlerden bir kaçının ve en sonunda Peygamber Efendimiz (sav) in resmini gördüm. Gece bir ara deprem oluyor zannedip uyandim. Nasıl yorumlarsınız?

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında tatlı yemek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyan bir konuda hayırlıdır. Hayatındaki sorun ve sıkıntıların ortadan kalkarak engellerin bertaraf edilmesi ile işlerin yoluna gireceği, kurduğun hayal ve planların işleyerek devam edeceği, işlerin ile ilgili projelerin başarı getireceği rahata ve huzura kavuşacağın anlamı taşımaktadır. Tabiri olumlu olduğundan istihare içinde olumlu olarak kabul edilebilir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  İstiharede hastane ve doktor görmek

İstihare Rüyasında Peygamber

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında hacca gitmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında peygamber efendimizi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.