Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:20
dualar
Yönetici

Manevi Dua

Manevi Dua

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum herkeze.Duanın adını bilmiyorum ama sormak istiyorum adı nedir.İslami ilmi olan hocalarımızın okdugu manevi iyi gelen bir dua var manevi hastalıkları tedavi ediyo cin musallatını alıyo ve manevi olarak düzeltiyor hafifleme rahatlama veriyor,bilginiz,duanın adı ve duayı yazarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Ya Allah ya rahman ya rahim ya kaviyyü ya kadir anlamı

Yorum: Manevi Dua

Ensar
Kast ettiğiniz duanın ne olduğunu bilmiyoruz ancak sizi rahatlatacak ve size mutluluk verecek ayetler sunabiliriz. Allah cc ‘nün ayetleri ile şifaa bulursunuz. Aytül kürsi, Nas, falan, ihlas, fatiha sürelerini bol bol okuyun. Allah şifalar versin

Bu kategoride yer alan Gök kapılarını titreten dua... başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Manevi Dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.