Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ağızdan bir şey çıkması

Rüyada ağızdan bir şey çıkması

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben rüyamda ağzımdan dolu dolu yeşil renkte macun gibi bir şey çıkıyordu lavabo tıkanıyodu. o kadar çok cıktı yani. Anlamı nedir? şimdiden çok teşekkür ederim


Yorum: Rüyada ağızdan bir şey çıkması

arifselim
Aleykum selam. Ne olduğu tam bilinmeyen bir şeyin ağızdan gelmesinin yorumu da net ve açık olamaz. Gene olarak iyi yorumlanmaz ve herhangi bir konuda kişinin duyacağı pişmanlığına alamet olarak tabir edilir. Rüyada görülen şeyin doğru tabir edilebilmesi için berrak olmaz gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüya duasından sonra görülen rüya ne anlama gelir?

rüyada bogazindan bi

Bu kategoride yer alan İstihare rüyamı yorumlar mısınız? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ağızdan bir şey çıkması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.