Anasayfa
15 Haziran 2023, 10:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada inek saldırması

Rüyada inek saldırması

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda herkes 20 li yaşlarında ekranlarda çevremde gördüğüm herkes. Neyse kız arkadaşımın kız bebeği var.arkadaşımın kocasından ayrılmış oluyor ama kocasının aklı gidik arada ailesini hatırlıyor bazen de hatırlamıyor.hatırladığı zamanda çok iyi davranıyor ama hatırlamadığı zamanda ise inege dönüşüp saldırıyor kızına ve karısına.yine saldırirken kiziyla beraber duvara yapıştırdı bende onları kurtarmaya çalıştım bebeği zor aldım aldığımda bebek nefes almıyordu bebeğin dili kaçmıştı ağzına çıkardım nefes aldı.o sirada inegi tutuyorum vucudumla bebeği alın inegi etkisiz hale getirecm diyorum.. çok anlamsız belki karışık ne diyecginizi merak ediyorum..

Okudunuz mu?  Rüyada işaret parmağı görmek

Yorum: Rüyada inek saldırması

arifselim
Hayırlı günler. Bizim bildiğimiz ve anladığımız kadarıyla bu rüya gören kimse ile ilgili olarak yorumlanır. Rüya sahibinin içine girdiği zor ve sıkıntılı bir durumdan kurtulmak için birilerinden yardım ve destek isteyeceğine ve fikirlerine başvuracağına işaret olarak tabir edilir. Daima Allah’tan rüyaların hayrını dilemek en güzelidir ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada inek saldırması

Kayıtsız Üye
Hayirli sabahlar rüyamda mutfak penceresinden bez sirkelemeye kafami cikariyorum sag tarafa kafami ceviriyorum inek kadini agzina almis yan yatirmis yere vurarak oldurmeye calisiyor.kadin hareketsiz korkuyorum sol tarafa bakiyorum komsum kamerayla o goruntuyu cekiyor heme kafami iceri sokuyorum.hayrolur insAllah.hayiirli ramazanlar

Okudunuz mu?  Rüyada İp İle Aşağı Sarkmak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada inek saldırması

arifselim
Hayırlı günler. Böyle bir rüya bir çok fazla manaya gelebildiği için tek bir şekilde tabir etmek zordur. Mutlaka tabir isteyen yüzyüze birine tabir ettirmelidir. Bu şekilde biz bu rüyayı maalesef tabir edemeyiz.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda abim ve ben önde annem arkada arabada gidiyoruz. Sonra bir anda inek koşuyor üstümüze cama boynuzunu geçirmeye çalışıyor. Sonra birden karşıda bir sürü koyun ve inek çıkıyor bize doğru koşuyor abimde arabayı sağa çekiyor geçip gitsinler diye biraz bekleyince arabanın sağına soluna çarpıp gidiyolar ve bizde sonra hemen orada uzaklaşıyoruz. Bugün gördüm bu rüyayı ve endişeli uyandım. Yorumlarınızı merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada İnsan Vücudu görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Üstesinden gelemeyeceğin bir işe girip zorlanacağın, insanları idare etme ve yönlendirme ile ilgili olan bu işi yönetemeyerek üstesinden gelemeyeceğine delalet eder. En doğrusunu bilen Allah’tır elbette.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar. 2 gün önce rüyamda eski evimizn( küçük önde arkda bahçeli ve dama çıkan merdiven dışarda evin sağ tarafında idi ) bahçesindeyim yağmur yağmış güneş açmış ağacın etrafını capayla kazdm ve solucanlar çıkıyordu kazdikca daha çok çıkıyordu okadr coklardi ki tavuklarimiz usustuler hemen solucanlari yemeye annemi çağırmaya gittim döndüğümde bahçede ne tavuk vardı ne solucan etrafta buğday vardı ama iskembeden boşaltılmış cinsten korkuyorum arka bahçeye bakmak için merdivene çıktım ve baktım ki birkaç inek bir de maymun birbirine saldırıyor birbirini tosluyor bir ineği aralarında parçalayarak yemişler hala ağızlarında ineğin kuyruğu derisi falan vardı birbirlerini o şekilde parcalamk öldürmek istiyorlardı sanki .çok korktum kacacaktim maymun beni fark eti merdivene zipladi elbisemden tutup çekiyordu aşağıya ben onu ittim kaçtım girdim eve. Çok korkunçtu .yazmayacam dedim fakat tabirini merak ediyorum bisey mi olacak acaba diyorum mesaj nedir bunun
Selam aleykum hayırlı akşamlar …

Okudunuz mu?  Rüyada incir yemek

Tohat
Hayırlı akşamlar. Rüyan başarılarını gösteren aynı zamanda iyiliğini istemeyen kişilere işarettir. Hayatını mutlu geçirmeni sağlayacak işlerin konusunda veya gerçekleştirdiklerinin istediğin gibi olması sayesinde sevinçli günler yaşayacağın gibi etrafındaki iyi görünüp kötü olan insanlara dikkatli olman ve gözünün açık olması gerektiğini göstermektedir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada İman görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda beyaz sakin bir köpek gördüm ve aynı yerde 1 siyah inek ve 1 tanede siyah beyaz inek gördüm. Siyah beyaz olan sakindi bana hicbirsey yapmadı. Ama siyah olan inek bana saldırıyor kaçıyorum ama bana odun atıyor ben zarar vermek istemiyorum ama bende şiddetle ona odun atıyorum karnına odunla çok sert vuruyorum odun fırlatıyorum falan o da bana fırlatıyor ama bana bir şey olmuyor. Ona geri atıyorum odunu onun canı yanıyor ama. Böyle bitiyor rüyam. Aynı rüya içinde yavrularıyla birlikte tavuk görüyorum rengi beyazlı sarılı açık renk. Çok teşekkür ederim şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada İnsan Eti görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Rüyan özellikle maddi yönden değerlendirilmek olup parasal konularda önünün açık olacağına, önüne çıkacak olan fırsatları değerlendirmen sayesinde çok iyi gelişmelere kapı aralayacağına, rızkın, bereketin artacak ve daim olacak manasında olduğu gibi hem de şükredecek çok fazla nedenin olacak bir hayat sürdüreceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Japon Görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda arkadaşımla konuşuyorum tabi yanında 2 yaşındaki kızıda var ve konuşma bittikten sonra arkamı döndüğümde siyah bir inek görüyorum böyle saçları var boynuna doğru dökülen sonra ben kenara çekiliyorum. Ve arkadaşımla kızını kovalıyor ben bir evin bahçesine giriyorum kapıyı filan kapatıyorum fakat evin demirlerine tırmanarak bana doğru gelmeye çalışıyor sonra bende ondan uzaklaşmaya çalışırken tam arkamda beliriyor çok korktum yataktan sıçrayarak kalktım ne anlama geliyor acaba

Okudunuz mu?  Rüyada iftira atan kişiyi görmek

Tohat
Merhaba. Böyle bir rüyada inek bereket, şans ve kısmet anlamına gelir. Çalışanlar için iş hayatındaki başarıların artması, mevki sahibi olmak, yükselmek manalarına gelirken çalışmayanlar için hayatlarında oluşacak olan bolluğun fırsatların açılması manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada inek saldırması, rüyada inek saldirmasi, rüyada inek görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada İmtihan görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada inek saldırması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.