Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada öğretmenle tartışmak

Rüyada öğretmenle tartışmak

Kayıtsız Üye
Hocam derste normalde derslerimize girmeyen bir hocamızı gördüm onla sebebini hatırlamıyorum tartışmaya girdik hoca elimi tuttu yürü dedi müdür yardımcısına dedi sınıfını değiştircem yeter artık dedi bende dedim çek elini sonra koridorda müdür yardımcısı ve müdür vardı onlar benle konuşmaya çalıştı konuştu herhangi özel bir tabiri var mıdır?
Hocam kusura bakmayın diğer rüyam da tanımadığım bir kadının bir erkeğin ters ilişkiye girdiklerini gördüm.
Bu iki rüyamın tabiri nedir özel bir tabiri var mıdır? Allah Razı Olsun

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş biriyle konuşmak

Yorum: Rüyada öğretmenle tartışmak

arifselim
Öğretmen görmek de tartışmakta kötü olarak yorumlanmaz. Ancak bu rüyanı yinede açık bir şekilde tabir edemeyiz. İkinci sorduğun rüyana da tabir edemiyoruz. Rüyaların hepsi olmasa da büyük bir çoğunluğu gerçek hayattan insanın etkilenmesi ile görülebilir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş babam benden pilav istedi

Rüya da öğretmenle tartışmak

Kayıtsız Üye
Rüyam da Dersteyiz sınıfta arkadaşlarla konuşuyoruz ama tam emin olmasamda arkadaşlarım beni konuşturuyor hoca haksız yere diğerlerine kızmıyor beni bir kaç böyle uyarıyor en sonunda çık dışarı diye bağırıyor
yine tam hatırlamasamda ilk dediğinde çıkmıyorum(çıkıyordaolabilirim) çıkmıyorum bana tokat atıyor dışarı çıkıyorum orda 2 arkadaşım var onlara soruyorum siz neden burdasınız hocayı beklediklerini söylüyorlar o ara koridordan müdür yardımcısı hoca geçiyor niye burdasınız dediğinde hocayı bekliyoruz diyoruz bana yani ben yalan söylüyorum hocanın beni attığını söylemiyorum kızmasın vurmasın diye
sonra beni dersten atan hoca sınıftan çıkıyor kapıdan çıkıyor bana bir daha tokat atıyor bende çok sinirlenip kolundan elinden tutup ittiriyorum karşılık veriyorum hocayı rüyam burda bitiyor diye hatırlıyorum ama hocayı tutup ittirdikten sonra sınıfa geri girmişte olabilirim
Emin olmamamdan dolayı kusuruma bakmayın hatırladığım kadarıyla yazmak istedim sizden isteğim iki şekilde de yorumlamanız.

Okudunuz mu?  Rüyada öleceğin günü öğrenmek

Yorum: Rüyada öğretmenle tartışmak

arifselim
Bir rüyayı doğru tabir edebilmek için çok berrak olmalıdır ve doğru yazılmalıdır. Tahmin üzerine anlatılan bir rüya yorumlanamaz. Bu rüyan eğer öğrenci ise ancak bilinçaltı kabul edilir ve yorumu olmaz. Diğer görüşe göre ise, tam aksine iyi geçinmeye ve tokat yediği kişi ile arasının iyi olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş olan aile fertlerini görmek ne anlama gelir?

rüyada öğretmen ile tartışmak, rüyada öğretmenle kavga etmek, rüyada ogretmeniyle ta

Bu kategoride yer alan Rüyada ölen çocuğun dirilmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada öğretmenle tartışmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.