Anasayfa
4 Kasım 2022, 23:30
sizden2
Abone

Arapça yazılmış küçük bir kağıt buldum evimde

Arapça yazılmış küçük bir kağıt buldum evimde

Efsundeniz
Selamun aleyküm, taşınma esnasında evimde arapça yazılmış bir ufak kağıt buldum yakın bir camideki hocaya sordum değişik yazılmış okuyamadım dedi. Bu konunun istismarı çok olduğu için sizlere danışmak istedim ne yapmalıyım bu kağıdı kime okutmalıyım Allah rızası için yardım ederseniz içim rahatlayacak huzursuz oldum evimde tutmak istemiyorum ne olduğu belli değil. Selam ve dua ile


Yorum: Arapça yazılmış küçük bir kağıt buldum evimde

Omer Faruk
Selamün Aleyküm kardeşim,

Kimseye okutmana gerek yok. Yak ve at. Sonra da Felak ve Nas surene devam et. Namazlarını ve istikametini unutma. Allah’tan eminsen, Allah ne güzel vekildir. HasbunAllahi ve ni’mel vekil ve ni’mel mevla ve ni’mel nasir= Allah yeter, O ne güzel bir vekildir ve ne güzel dosttur ve ne güzel yardımcıdır.

Okudunuz mu?  Küfre düşen birini uyarmak ?

Maalesef, insanlar Allah ve Rasulü’nün gösterdiği yollardan başka yollara başvurdukları için o yollarda kayboluyorlar, şeytan onlara vesvese yüklüyor. Yükledikçe de yükleri sonunda şirk yüküne dönüşüyor. Böylece cenneti kaybediyorlar. Allah ve Rasulü yukarıda söylediğimden başka bir şey önermemiştir. Farklı şey söyleyenlere; şu kağıdı yazdır, şu hocaya git diyenlere, Kur’an’dan delil, Rasulullah’tan sahih hadis isteyin. Eğer derdiniz İslam ve korkunuz yalnızca Allah’tan ise başka yol aramayınız.

Okudunuz mu?  Namaz esnasında polarımın baş kısmı , istemsizce başımı örtüyor

Allah’tan emin olun böylece Allah’a emanet olun…


Yorum: Arapça yazılmış küçük bir kağıt buldum evimde

Efsundeniz
Aleyküm selam Allah razı olsun kardeşim, Yüce Rabbim bizleri yanlışa düşmekten korusun evim yuvam dağıldı aylar sonra ev taşıma esnasında gördüm bu kağıdı. Ne yazdığından emin olamayınca yakmaya da cesaret edemedim açıkçası bu yüzden sizlerden de fikir istedim. Allah razı olsun cevapladığınız için Allah Yar ve yardımcımız olsun. Hayırlı Kandiller selam ve dua ile

Okudunuz mu?  Clash Royale Adlı Oyunu Oynamak Günah Mıdır ?

Evimde Arapça yazili muska seklinde bir kagit buldum

Sevdaademayaz
Hocam merhaba evimde 20 dakika önce Arapça yazili muska seklinde yapilip posete sarili bir kagit buldum şuan çok urkmus dueumdayim lütfen yardim edin bana ve ben bu kagiti ne yapmaliyim nasıl korunmali kurtulmaliyim size fotografini cekip atmak istiyorum ama burdan olmuyor galiba bana lütfen yardim edin


mum
Muska resmini bir resim yükleme sitesine yükleyin sonra kopyasını bu konuya ekleyin


sacr1
Hayırlı bayramlar, evimde giriş kapısının üstünede ayet a çerçevesinin arkasında bu kağıdı buldum. Ne amaçlıdır ne yazıyordur, yardımcı olabilirmisiniz?

Okudunuz mu?  Zina affedilir mi ?

Kayıtsız Üye
bunu hemen yak!
mugo yazdı


Kayıtsız Üye
bunun ne anlama geldiğini biliyormusunuz çünkü ufak bir kağıda yazılmış ve yatağımın arkasında bitane daha böyle bir şey bulunuyor
sacr1 yazdı


Kayıtsız Üye
Öncelikle gönlünüze korku salmayın, çok bilgili değilim ama bu kağıt ne olursa olsun her gün ayetel kürsi ve sanırım doğru hatırlıyorsam felak ve nas bir kere okunan eve büyü etki etmez o kişiye de büyü tutmaz diye biliyorum. Bu yüzden duaya tutunup gnlünüze kötü düşünceler düşürmemeniz ve güzel şeylere inanç duymanız daha hayırlıdır.
mikaela yazdı

Okudunuz mu?  Öbür tarafta cinsellik: cennette vaad edilen huri erkekler ve kadınlar için ne yapar ne işe yarar?

patch
https://imgyukle.com/i/oLqt0b
https://imgyukle.com/i/oLqM5s
https://imgyukle.com/i/oLqZGQ
https://imgyukle.com/i/oLqlqS
https://imgyukle.com/i/oLq8LG
https://imgyukle.com/i/oLqbbt
https://imgyukle.com/i/oLq6rc
https://imgyukle.com/i/oLq9hR
https://imgyukle.com/i/oLqf8e
https://imgyukle.com/i/oLq7NP
https://imgyukle.com/i/oLq0EN
https://imgyukle.com/i/oLqAqq
https://imgyukle.com/i/oLqd7Y
https://imgyukle.com/i/oL2oGv
https://imgyukle.com/i/oL2Vr6
https://imgyukle.com/i/oL2E4x
https://imgyukle.com/i/oL2nhp
https://imgyukle.com/i/oL2Jly
https://imgyukle.com/i/oL2rEM
https://imgyukle.com/i/oL2C2n
https://imgyukle.com/i/oL2yNh
yeni evliyim bunları buldum evde. bilen varmı


Omer Faruk
Yırt at, islami olarak istikametine dikkat et, haramlardan kaçın farzlara dikkat et. Bu şekilde yaşayan birine herhangi bir büyü ve sihirin isabet etmesi mümkün değildir. Sihir Allah’ın kudreti dışında bir şey yapmaya güç yetiremez. Allah’a karşın büyüden korkmak şirktir.

Okudunuz mu?  Referans ile torpil arasındaki fark nedir?

Bazı kardeşlerimiz üçkağıtçı hocalara giderek boş yere para veriyorlar. Daha yeni gazetede okudum sizde büyü var bozarım diye 27 bin lirasını çaldırmış. Lütfen artık bu hurafelerden kurtulun. Kendinizde hata varsa düzeltin, eşinizle sorunlarınızı eşinizi anlamaya çalışarak çözün. Davasız ev olmaz. Mühim olan bunları bilgece yoluna koymaktır. Böyle kağıt, büyü işlerini de bahane olarak görmeyin.

Selametle kalın….


Kayıtsız Üye
Ben bugün evimde bıçağa sarili küçük bir kağıt buldum arapça yazılar yazılı yastığın içinde buldum hocam


Kuldurdileyen
Rabbiniz veya onun Resulü size kağıt ve üzerine yazılan yazılardan korkmanızı söylemedi ise düşünün, kağıt ve üzerine yazılan yazılardan korkmanızı tetikleyen, mantığın geçerli verileri neler olabilir? Kağıt Allah ın yaratmış olduğu ve Allah ın ona verdiği vazifeler dışında hiçbir görev ve gücü olmayan bir maddedir. Organik kökenlidir. Yazı verileri kaydetmek ve nesillere aktarmak üzere Allah ın kullarına nasip ettiği bir insani beceridir. Yazı, yaratma gücü olmayan, ayrıca su veya silgi ile temasa geçtiğinde kendini koruyamayan bir mürekkepten ibarettir. Mürekkeplerin durdukları yerden Allah ın vazifelelendirmediği hiç bir şeyi yapmaya yetileri yoktur. Peki mantık, nasıl oluyorda gerçekten korkması gereken şeylerde, eylemlerinin sonunu düşünerek reel zararlılardan korunmuyor da, hiç bir yetisi olmayan, sanal korkular oluşturarak endişe geliştiriyor, olmayan şeylere karşı çare arar hale düşüyor. Zayıf mantıkla kim oynuyor, insanı kim kandırıyor? Allah ın Kuran da sizi uyardığı ne varsa korkun, O nun Resulü size ne dediyse can kulağı ile dinleyin. Rabbiniz ve Resulü size yalan söylemiyor. Nerde zarar var nasıl zarardan korunursunuz size bildiriyorlar.

Okudunuz mu?  Neşid dinlemek günah mı

Kuldurdileyen
Zarar ortak koşanadır. Büyüden, yazılı kağıttan, aslen Allah tan gayrı ne varsa medet uman kayıptadır. Pis işten, hayırsızdan rızıklanmaya çalışan, pis işe inananlara neler oldu ve olacak okumadınız mı? İnsan bir zaman helva yaptı, bu ilahım dedi, onu yedi ve ilahını kanalizasyona yolladı, yolladığı yere saygı mı gösterdi? İnsandaki mantığın ne kadar zayıf, insanın kandırılmaya ne kadar müsait olduğunu, kandırılanların anladıklarında Allah a sığınmaları durumunda Rablerinin onları bağışlayacağına dair vaadini okumadınız mı? Kağıttan ve üzerindeki yazıdan fayda uman, boş işlere inanlar af dileyin ki Rabbiniz sizleri af etsin ve doğru yoluna eriştirsin. Amin. Cümlemiz af dileyelim ki Rabbimiz bizi nimet verilenlerin yoluna erdirsin, sapıtmışların ve azaba uğratılacakların yoluna değil.

Okudunuz mu?  Cübbeli Ahmet hoca, eleştirdiği islam alimleri konusunda haklımıdır?

arapça kağıdın içine saç bulmak, evde siyah yazdirilmis kagit buldum, kağıta yazılı kötü muska resimleri

Bu kategoride yer alan Haram para ile alınan elbise ile namaz kılınır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Arapça yazılmış küçük bir kağıt buldum evimde Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.