Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:43
missa09
Abone

İslami psikolog

İslami psikolog

Kayıtsız Üye
Dini konularda bilgim var ancak dualarımın kabul olmamasından dolayı sürekli ümitsizliğe düşüyorum. İbadetlerimi yerine getirmek istemiyorum. Psikoloğa gitsem beni anlayacağını sanmıyorum. İbadet etmedikçe de daha kötü oluyorum bir kısır döngüye girdim. Zikir çek kuran oku diyeceksiniz ama ben her zorlukta başa dönüyorum tahammül seviyem düştü ? Sanırım bu siteyi şu an psikolog olarak kullanıyorum

Okudunuz mu?  Egzama ile sedef hastalığı arasındaki fark nedir?

Yorum: İslami psikolog

Acizanekul
Zaten imanlı psikologlar cogalsa sorunumuz kalmayacak mumla arıyor ve bulamıyor kimse
Allah bize müslüman doktor nasip etsin hipokrat yemini edenleri değil


Yorum: İslami psikolog

meltber
Âmin.

Psikoloji ve buna yakın lisans programı baştan aşağıya batıcı/batılı feylesof ve psikologlardan edindiği ilimi İmanlı/imansız bütün Türk gençlerine dayatmaktadır.
Zaten hâlihazırdaki eğitim sisteminin ve muallim(e)lerin dünya görüşü de hedonist ve materyalist çerçeveden hayata bakmayı öğütler.
Yine de bunlara rağmen, bu kurumlardan zevkle bu dersleri alıp hayata uygulayan imansız kimseler olduğu gibi, İmanlı gençler de çıkmaktadır.
Bunun dışında, psikoloji bağlamında yardım istiyorsanız, bölge müftüğünüzden Dini ve Manevi Rehberlik hakkında bilgi almanızı önerebilirim.

Okudunuz mu?  Kunut duası resimli

Allah’a (c.c.) emanet olunuz.

Bu kategoride yer alan Kuranın kitap haline getirilmesi ve çoğaltılması hangi halifeler zamanında olmuştur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İslami psikolog Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.