Anasayfa
31 Ağustos 2022, 6:50
missa0555
Editor

Esma-i Kamer nedir?

Esma-i Kamer nedir?

Kayıtsız Üye
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatühü…
Esma-i Kamer nedir? Allah’ın (c.c.) isimlerinden midir yoksa hadim ismi midir?

Leyahimin, Leyalağvin, Leyafürin, Leyarusin, Leyaruğın, Leyaruşin, Leyaşelşin


Yorum: Esma-i Kamer nedir?

mum
esma i kamer duası/isimleri, leyahımin leyalağvin leyafürin leyarüsin leyaruğin leyaruşin leyaşelşin gibi isimler sihir ve büyü işleri ile ilgilenenlerin kullandığı ne olduğu bilinmez isimlerdir.
Bunlarla ilgilenmek caiz değildir en büyük 2. günahtır.

Okudunuz mu?  Monopoly oynamak caiz midir ?

Yorum: Esma-i Kamer nedir?

Kayıtsız Üye
selam aleyküm arkadaşlar misal leyahımın yazılısı ters geliyor bana doğru yazılısı mihayil olması gerek? çünkü meleklerin ulvi isimleri sonu ayıl ile biter (41) rakamına tekabül eder sülfi side tayusin (319) rakamına tekabül eder bu kameri nuraniye terste düzde 2 çeşit okuma şekli var hangisi doğru tecrübesi olanlar bilgilendirirse memnun olurum selamlar

Okudunuz mu?  Evlat ayrımı yapan anneye hak haram edilebilir mi

esma i kamer, esmai kemer, esma i kamer nedir

Bu kategoride yer alan Azrail her gün insana canını almak için beş kez gelir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Esma-i Kamer nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.