Anasayfa
18 Temmuz 2022, 4:06
sizden7-2
Abone

Arkadaşını ispiyonlamak

Arkadaşını ispiyonlamak

firgett
Merhaba ben lise 2 ogrencisiyim bizim edebiyat öğretmenimiz var ve kendisi gorme engelli. Siniftakiler ogretmen yasak demesine ragmen ondan gizli yemek yiyolar hoca soruncada kimse demiyo yemek yiyen var diye herneyse bende bunlar oldukca çok uzuluyodum vicdan azabi cekiyodum ama eğer soylersem de siniftakiler parcalar beni zaten aramiz pek iyi değil neyse soruma geceyim bizim lisede telefonlar dersler baslanmadan toplanir son ders bitince geri verilirdi. Gecen gun siniftan biri telefonunu vermeyip saklamis edebiyat dersinde (yan siramda oturuyo) onun sirasina baktim 3 kisi toplanmis o cocuk telefonla oyun oynarken onlari izliyodu edebiyat hocasi oturun yerinize dedi sonra sinif baskasinina noluyo neden toplandi bunlar dedi sinif bask. telefonu gördüğü halde bisey yok hocam dedi. bende korkumdan sustum ama icimde çok vicdan azabi yapti bu bende teneffuste ogretmeni ogrtmnler odasina gotururken olanlari anlattım sorum şu sizce bu ispiyonmudur? ispiyonsa çok günaha girmis miyimdir?

Okudunuz mu?  Namazda dua okurken yarıda kessip başa dönmek

Yorum: Arkadaşını ispiyonlamak

mum
Müslüman bir yanlış gördüğünde imkan nispetinde düzeltmesi gerekir bu bir dini görevdir.
Siz onları uyarmalı ama hala yapıyorlarsa müdüre bildirmelisiniz.

Bu kategoride yer alan Gerekmediği Halde Sehiv Secdesini Alışkanlık Haline Getirmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Arkadaşını ispiyonlamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.