Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:21
sizden09
Abone

İdrarla birlikte parça parça meni gelmesi gusül gerektirir mi ?

İdrarla birlikte parça parça meni gelmesi gusül gerektirir mi ?

alonsof1
Selamun Aleykum. Bugün oruç tutmak için sabah 03.00 da kalktım imsak vaktini 1 saat geçince de yattım.
Sabah uyandığımda, ihtilam olmamıştım ama tuvalete gittiğimde idrarımı yaparken meni geldi ama böyle parça parça donmuş küçük top top halinde aktı.
Bu durumda bir huzursuzluk başladı acaba gusül gerekir mi ?

Okudunuz mu?  İki dişimin arasında kan pıhtısı kaldı, kurcaladıkça daha beter oldu öyle gusül aldım , BU ENGEL Mİ GUSÜLE ?

Yorum: İdrarla birlikte parça parça meni gelmesi gusül gerektirir mi ?

mum
İhtilam şüphesinden dolayı en iyisi yıkanmaktır. Çünkü tarif edilen meni çıktığını gösterir. Rüya görmek veya ihtilam olduğunu hatırlamasanız bile idrar ile birlikte meni artığı çıkarsa gusül gerekir.

Bu kategoride yer alan Evlenmeyi düşündüğüm kızın ailesi ben fakirim diye istemiyorlar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İdrarla birlikte parça parça meni gelmesi gusül gerektirir mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.