Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş anneanneden para almak

Rüyada ölmüş anneanneden para almak

Kayıtsız Üye
Selam.Ben size Azerbaycandan yaziram.Ruyamda olmus anannem bir seyler satiyor teyzemin kizina.Sonra bana para veriyor.Amma o parayi simdi Azerbaycanda kullanilmiyor.3 tane kagit para uzatiyor bana.Yorumu varmidir?


Yorum: Rüyada ölmüş anneanneden para almak

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Anneanneyi böyle görmek, gören kimse için genellikle eskiden kalan bir pişmanlığa ve çektiği bir vicdan azabının olduğuna işaret olarak yorumlanır. Ona bol bol dua etmeli, kabrini ziyaret etmeli ve imkanın varsa ruhuna olmak üzere sadakalar vermelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunu görmek ne demek

Yorum: Rüyada ölmüş anneanneden para almak

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm rüyamda zarf içinde para almak tam hatirlamiyorum bir ziyan karşılığı mıydı rüşvet miydi tam anlamadim birde beyaz bir tavşan kucagima aldim sevdim yorumlarmisiniz Allah razı olsun hayırlı günler


Yorum: Rüyada ölmüş anneanneden para almak

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibini uzun süreden beri çok uğraştıran, çok sıkan ve çok aşırı bunaltan bir sorunun üstesinden geleceğine ve başaracağına işaret olarak tabir edilir. Rüyanın hayrını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş annenin mezarını açmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş anneanneden para almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.