Anasayfa
6 Ağustos 2021, 15:30
Sohbet
Yönetici

Kocam ve kayınvalidem örtünmeme izin vermiyor

Kocam ve kayınvalidem örtünmeme izin vermiyor

Kayıtsız Üye
Üç çocuğum var zalim gaddar bir ailediyim bekarken yaşındam büyük gösteriyorum.iri yapiliyim vs diyerek ve tam teşvik eden de olmadığından akilsizligimdan da örtünmedim.cok kez sordum esimi izin vermiyor bir sürü sorunumda var.dua ediyorum da.ne yapmalıyım evde kayınbirader başka mahremlere var.yarim da olsa başımı ortuyorum dışa çıkarken açmassan defolgit diyor eşim ne yapmalıyım?

Okudunuz mu?  İslamda matem yas varmıdır?

Yorum: Kocam ve kayınvalidem örtünmeme izin vermiyor

fth123
Allah sizi o zulümden kurtarsın. Kurtulmanın yolunu arayın.


Yorum: Kocam ve kayınvalidem örtünmeme izin vermiyor

vel Fecr
bir koca Allahın şeriatına karışabiliyorsa, ilk etapta ona hakikati anlatmak gerekir, anlamamakta ısrar ediyorsa karar sizin. Allahın emirleri varken bir kulu takmam.

Okudunuz mu?  Kalbin Katılığı ve Saflığı

Yorum: Kocam ve kayınvalidem örtünmeme izin vermiyor

Semayadogru
Hocam önceliğiniz çocuklarınız olsun. Onlar için yapın ne yaparsanız.

Bu kategoride yer alan Mescid adabı: Caminin içinde ve dışındaki adaplar (istek) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocam ve kayınvalidem örtünmeme izin vermiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.