Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada oyun oynamak

Rüyada oyun oynamak

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Hiç bilmediğim bir evdeyim ve orası annemin evi. Rüyada o yeri biliyorum çünkü 2 defa görmüştüm o yeri bu rüya ile birlikte ama gerçekte bilmediğim bir yer. Neyse, kardeşim, ben ve annem evdeyiz ve akşam saatleri. Artık bu ikisi yatıyorlar ve bende sabahlamak için uyanığım. Kardeşimin bilgisayarında oyun deniyorum. Yani farklı oyunlar deniyorum. Kardeşim yattı ve uyuyor, uyurken de benim kulaklığımdan müzik dinliyor. Sonra saat geç olamaya devam ediyor ve bir araba park ediyor. Sonra ise ben farklı farklı oyunları bilgisayara indirerek, boş zamanımda hangi oyunları oynayabileceğimi deniyorum. Sonra kardeşim yatakta oraya buraya hareket ediyor, ters yatıyor falan sonra bu kalkıyor. Anneme anne, anne diye sesleniyor. Annem de ona ne var? diye sesleniyor ama kardeşim o sırada tekrar uykuya dalıyor. Bense, onun beni bilgisayarında görmemesi için hafif saklıyorum ya da ekranı kapatıyorum. Sonra ise rüya bitiyor.
(Rüyanın bir kısmında onun bilgisayarı ile oynarken Savaşlı robotlu bir oyun deniyorum ama sarmıyor.)
(Bu rüya sizce ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)

Okudunuz mu?  Rüyada ölü inek grmenin tabiri nedir öğrenmek istiyorum

Rüyada Fiziksel Oyun Oynamak

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; bir oyun oynuyoruz fiziksel olarak ve 3 kişiyiz. Oyun şöyle: 3 kişi bir binanın içinde ve dışarıda ise 2 araç var. Birisi helikopter diğeri ise askeri araç. Dışarıya çıktığında o araçlardan birini aldığında hem polisler senin peşine takılıyor hem de zombiler ama zombilerde insan, sadece makyaj yapmışlar. Çünkü bu sadece bir oyun. Oyunu 2 el oynuyoruz. İlk elde bozuk bir asansör var ve oyunu hepimiz keşfetmeye çaışıyoruz. Aramızdan birisi kendini yakıyor ama sonra söndürüyor, yanlışlıkla yakıyor kendini ama.

Sonra etrafındaki kişileri de yakıyor ama sonra hepsi kendini söndürüyor. Önümüzde bir asansör ve merdivenler var. Asansör bozuk ama sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ben asansöre binmiyorum fakat asansöre binmiş gibi aşağı yukarı hareket ettiğimi hissediyorum. Sonra oyuna alışmaya başlıyoruz ve koşmaya başlıyoruz merdivenlerden aşağıya doğru ve ben ikinci sıradayım. Aşağıya doğru koşarken yavaş yavaş babaannemlerin oturduğu apartmanın giriş kapısına benziyor ve o kapıyı açtıktan sonra önümdeki kişi birazcık kurnazlık yapıp çitlerden atlıyor. Ben ve arkamdaki kişi ise babaannemlerin oturduğu aprtmanın bahçesinden çıkmaya çalışıyoruz(gerçekte oturdukları apartmanın arka çıkışını dolanarak çıkmalıyız). Neyse, çıkıyorum ve arkamdaki de çıkıyor ama onu göremiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü çocuk görmek

Sonra 1. giden arkadaş bana helikopter aldığını söylüyor. Benim ise askeri araç aldığımı görüyor ve sonra bir şey diyor ama hatırlamıyorum. Neyse, ben askeri araca biniyorum, kapıları yok. Neyse, arabayı çalıştırıp gidiyorum ve önümden polis geliyor fakat ben çaktırmamaya çalışıyorum fakat o beni görüyor ve peşime takılmaya başlıyor. Ben hızlanıyorum ve gerçekte de bulunduğum yerde olan küçük ama arabaların geçebileceği bir köprü var.

Ordan geçmek zorundayım ve o köprüden geçerken yine önüme bir polis çıkıyor, zombilerle birlikte. Beni yakalıyorlar ve aracı deviriyorlar. Ben ise arabanın içinde hafif korkmuş bir şekilde bekliyorum onların insan olduğunu bildiğim halde. ve sonra korkumu yenip bunların insan olduğunu hatırlayıp korkumu yeniyorum ve şöyle diyorum:"Bunlar nasıl zombi yav, yemiyorlar." Bu arada 1. giden arkadaşta tepemde helikopterde. Zombiler artık benim aracı hurdaya çevirdikten sonra helikoptere doğru koşmaya başlıyorlar ama tabi ulaşamıyorlar.

Okudunuz mu?  Rüyada ölüm haberi almak

Sonra ben zombileri kandırıyorum. Onları galiba başka yöne yönlendiriyorum ve ben ise o esnada hemen arabadan kaçıp koşmaya başlıyorum ama köprünün üstünde yine yakalıyorlar. Sonra oyun tekrar baştan başlıyor. Bu sefer 2. eldeyiz. Bu sefer herşeyin farkına vardım ve yine aynı şeyler oldu arkadaş kendini yaktı, etrafındakileri yaktı ama sonra herkes kendini söndürdü. Bir tek asansör olayı gerçekleşmedi. Neyse, oyun başladı ve ben birinci gidiyorum arkamda ise önceki el 3. olan kişi var ve o da şimdiki elde 2.; önceki el en önde giden kişi ise şimdiki elde 3. Neyse,ben artık kazanma hırsı ve azmi ile merdivenlerden çok hızlı bir şekilde iniyorum. Önümde kapılar var ve onları hızlıca açıp diğerlerinin geçmemesi için kapatıyorum ve diğerlerini yavaşlatıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada otelde 7 numaralı oda görmek

Sonra ben apartmandan çıkıyorum ve arka bahçeden çıkıyorum ve arkamda önceki el 3. olan kişi var ve bana şöyle diyor:"Nicki Minaj nerde?"(Nicki Minaj her yeri büyük birisi sen onu anladın!). Sonra ben helikoptere ulaşıyorum ama helikopter değil bizim araba ama o da uçuyor. Sonra arabaya biniyorum ve çalıştırdıktan sonra uçuyorum. Ondan sonra ise rüya bitiyor.

Not_1: İlk elde kendini yakan kişiler yaşlı kişilerdi ve oyun başladığı anda bir tanesi benim sınıf arkadaşım olmuştu ama diğeri de benim tanıdığım birisiydi fakat hatırlamıyorum.

(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)


Yorum: Rüyada Fiziksel Oyun Oynamak

arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüya gören kimse için bu iyi olarak yorumlanmaz. Rüya sahibinin düşünmeden bazı konularda hareket ettiğine ve nereye varacağını da hesap etmeden sözler söylemesine işaret olarak yorumlanır. Rüyada oyun oynamak ne oynadığı ile ilgili olmasından çok oyun oynaması açısından yorumlanır ve bir çok şeyi hafife almak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada otobüse binmek

Yorum: Rüyada oyun oynamak

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda; bir oyunun içindeyim ama oyunu gerçekte de biliyorum. Bir ara oynardım ama şimdi değil. Neyse, o oyunun içindeyim ve iki takım var, mavi ve kırmızı takım da diyebiliriz aslında, biz birbirimizle falan savaşıyoruz ve kim galip gelirse oyun baştan başlıyor. Bir ara takımda sadece ben kaldım ve kurşunum da azdı ama yine de adamları öldürmeyi başardım, daha sonraki elde ise çatıya çıkmıştım ve karla kaplıydı ve yanılmıyorsam ya vurulmuştum ya da bir şekilde yine saklanıp adamları vurmuştum, ayrıca oyunu sevdiğim kız da oynuyordu ve şöyle düşünüyordum: "Acaba bein oynaıyışımı görüyor mu? Görüyorsa ne düşünüyor?" falan diye düşünüyordum. Rüya böyle savaşlı falan devam etti ve bitti. Teşekkürler şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş bebek görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Şahsi özelliklerinin farkına vararak bunları geliştirmeye, hayallerin için kullanmaya bir an önce başlaman gerektiğine bazı yönlerde yeteneğin olduğuna bunları değerlendirerek çok iyi sonuçlar alabileceğine yönelik bir rüyadır. Allah hakkıyla bilendir.


18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda çok sevilen eski bir bilgisayar oyunundayım. Normalde oyun oynamayı pek sevmem, oynasam bile çabucak sıkılırım ama rüyamda o oyunu oynamıştım.
Oyunun detaylarını anlatmayacağım fakat oyunu 6-7 kişi oynuyorduk ve oyun başladığında o 7 kişiden 6’sını tek başıma ben öldürmüştüm ve etrafı dan, vay be tek başına öldürdü bıçak ve tabancayla falan demişlerdi.
Oyundaki öldürdüğüm kişilerin hareketlerini önceden tahmin edip nerede bulunacaklarını bildim ve öldürmüştüm öyle öyle, gerek bıçak gerek tabancayla.
Neyse oyun bitti ve oyunun bittiği yer büyük bir hangar içi gibi bir yer.
O hangar içinde ise çeşitli söz şakaları yaparak birbirlerini güldürmeye çalışan internet yayıncıları var ama söz şakaları diyorum da küfür yok içinde, soğuk espri yaparak güldürmeye çalışan kişiler yani. Neyse ben onlara konuk oldum ve koltuğa oturdum.
Benim takımda bir kişi daha var yani 2 kişiyiz ve aynı zamanda karşı takımda 2 kişi. Oyun başlamadan önce oyunu kazanan kişiye turuncu veya sarı bir bere hediye ediliyordu.
Neyse oyun başladı ve öyle böyle geçip gitti, kendi esprilerimizi yapıp birbirimizi güldürmeye falan çalıştık. Neyse oyun sonunda ben kazandım ve dolayısıyla bereyi bana hediye ettiler, sarı bereyi seçmiştim sanırsam. Neyse o hangar gibi yerden çıkmak istedim ve hangarın diğer tarafına ilerledim.
İlginç bir yere geldim, duvarda çeşitli isimler yazıyordu çeşitli sıra ve duvarın yüksekliğine göre.
O isimler aslında birer asansör ve gitmek istediğin yere götürüyorlar diye aklıma kazınmış.
Ama daha sonra bunlara binerek zamanımı boşa harcarım çünkü gitmek istediğim yere götürmüyorlar sadece asansöre binip o ismin yazılı olduğu yere yükseliyorsun diye bir düşünce geçti ve binmedim ama aralarından bir isim dikkatimi çekti, Sara diye.
Ayrıca bu isimlerin yazılı olduğu yer ya askeriye uçaklarının pilotlarının yer aldığı yer ya da akrobasi uçaklarının pilotlarının yer aldığı bir yer. Neyse o hangar gibi yerde çıktım ve dışarıda bir sürü pilot vardı sanırsam ve hepsi de kıyafetliydi.
Hani gerçekte de askerlerin sol ya da sağ tarafında isimleri yazar ya, işte orada benim hangar içinde gördüğüm Sara ismi yazılıydı, gerek erkek pilot gerek kız pilot olsun fark etmiyor kimde yazılı olduğu.
Bende de o sırada o espri oyunundan kazandığım bere takılı ve berenin sol tarafı başıma biraz baskı yapıyordu ve bu yüzden ikide bir düzeltmeye çalışıyordum.
Bu arada bere sarı değil turkuaz renginin biraz kapalı haliydi, internette araştırdığımda bu rengin adı Mevlana Nefesi Turkuazı olarak geçiyormuş.
Neyse işte tam aynısı olmasada o tarz bir renk.
Şapkayı düzeltirken görmüştüm renginin o olduğunu ve aynı zamanda o pilotların arasından yürürken de riya bitti.
Bu arada pilotlar da bir şey için hazırlanıyorlardı ve yüzleri gülüyordu sanki biraz. Üstleri lacivert ve sarı tarzı bir şey olması lazım, bu yüzden akrobasi pilotu da olabilir dedim çünkü askeri giyinmemişlerdi. Aynı zamanda o ofisleri de aynı renkler üzerinde kuruluydu, duvarlar lacivert isimler sarı tarzı bir şeydi.
Bu arada Sara benim sevdiğim kızın yakın arkadaşlarından birisi ve tuttuğu takım fenerbahçe, yani lacivert sarı. Bir ilgisi olabilir mi, yoksa?

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedemin kendi adına Ruhun-a el Fatiha okuttuğunu görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Günlük hayatında çok oyun oynayan bir kimse için bu rüya bilinçaltı olarak değerlendirilir. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse oyun oynamak gerçekten ziyade hayal olanlarla yaşamaya, gerçekten uzaklaşmaya, olayları değerlendirme gerçek dışı hayallerle gerçekleştirdiğine ve ayağının zemine daha sağlam basması gerektiğine, olayları ve kişileri doğru şekilde inceleyerek gerçekçi bir yaklaşım sergilemen gerektiğine, seni başarıya götürecek ve önde tutacak fikirlerine önem vererek hayata geçirmeye çalışman gerektiğine özellikle eğitim konusunda kendini geliştirerek geleceğini bunun üzerine tesis edebileceğine, tüm olumsuzlukları arkanda bırakarak yeni düşünceler, yeni hayallere sarılarak yoluna devam edeceğine de delalet etmektedir. görülen renklerin bahsettiğin takımla ilgisi yoktur. Allah en iyisini bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada Öğrenmek/Öğrenmeye Çalışmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada oyun oynamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.