Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:36

Erkek erkeğe zina

Erkek erkeğe zina

Kayıtsız Üye
Ben 4 e giderken zinanın ne olduğunu bilmiyorduk ve erkek erkeğe yaptık ve tövbe etmekten dilim kurudu o günden bu yana hatta imam hatip bitirdim, kuran ayetleri ezberledim,namaz kıldım sırf tövbe etmek için ve şuan diyorumki keşke yapmasaydım pişman oldum utançtan diyorumki nu kadar mı aptalım neden yaptım çok pişmanım

Okudunuz mu?  Kabe hangi yöndedir?

Yorum: Erkek erkeğe zina

1393mk
Kardeşim akıl baliğ olmadan işlenen suçlar ile ilgili farkındalık/bilinç/eğitim tamamlanamadığı için mesuliyet yoktur. Tabi burada sözünü ettiğin sen de farkındasın çok çirkin bir iş. Tevbe etmeye devam etmeni ve ülkemizi bu hale getiren, çocukları dahi böyle ahlaksızlığa teşvik eden toplum sistemini ıslah etmeyi de görev bilmelisin. Bil ki çocukluk döneminde bu tarz abuk sabuk işleri yapan bir sen değilsin, bu zannedilenden çok daha fazla.

Okudunuz mu?  İsyan etmek günah mı?

Yorum: Erkek erkeğe zina

Ebû Mansur
Geçmişı bırak tevbenide etmişsin pişmanlıkda tevbedir.Allah hepimizi affetsin.


erkek erkege zina , erkek erkeğe ilişki, çocukken işlenen günahlar

Bu kategoride yer alan Adam öldürmenin caiz olduğu yerler neresidir. Namus için adam öldürmek caiz mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Erkek erkeğe zina Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.