Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:22
sizden09
Abone

Hatim yaparken bir sureyi yarıda bırakmak olur mu ?

Hatim yaparken bir sureyi yarıda bırakmak olur mu ?

alonsof1
SelamunAleykum arkadaşlar. Bugün Kuran-ı Kerim okumaya ve hatime başladım ama Bakara suresi çok uzun olduğu için yarısına gelmeden kaldım ve hangi ayette kaldığımı not aldım şimdi peki ben bunu aradan 1 gün 2-3 gün veya 1 hafta geçtikten sonra tekrar kaldığım yerden okumaya devam edebilir miyim ? yoksa Sure yi baştan mı başlamalıyım. ?

Okudunuz mu?  Lazerli epilasyon caizmidir?

Yorum: Hatim yaparken bir sureyi yarıda bırakmak olur mu ?

mum
Hatim nasıl okunur?

Hatim okumaya başladığınızda, her okuyuşta bir sure bitirmek zorunda değilsiniz. Dilerseniz sayfa sonunda dilerseniz ayet sonunda okumaya ara verin ve bir daha okuyacağınız zaman kaldığınız yerden devam edin.
Sure ortasonda kalan kişi, yeniden baştan başlamaz.

Okudunuz mu?  Tesbih çekerken 33 den fazla söylersem yanlış mı yapmış olurum?

hatim yarım kalırsa ne olur

Bu kategoride yer alan Hacamattan sonra yıkadığım zaman kan geliyor nasıl abdest alacağım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hatim yaparken bir sureyi yarıda bırakmak olur mu ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.