Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Altın Görmek

Rüyada Altın Görmek

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; ben ve yanımda da sınıf arkadaşlarımdan 2 kişi var. Bir tanesi Ozan diye birisi fakat diğerini hatırlamıyorum. Neyse Ozan bir miktar para alıyor ya da buluyor ve sonra bizde kuyumcuda, onunla bir tane çeyrek altın almaya çalışıyoruz. Tabii ki bu çeyrek altın almamızın bir nedeni var fakat hatırlamıyorum. Neyse, kuyumcuya çeyrek altın almaya gittiğimizde, kuyumcu bize maalesef "çeyrek altınımız yok" diyor ya da "gelmedi" tarzı bir şey diyor. Bizde hafif bir hayal kırıklığı ile geri dönüyoruz. Kuyumcunun içi hafif loş ışık ve dükkanın ortasında ise altın bileziklerin, kolyelerin olduğu bir masa gibi bir şey var ve bir ara rüyamda biraz büyükçe bir altın kolye dikkatimi çekiyor. Adam gösterdiği zaman eğer o kolyeyi, eğer yanlış hatırlamıyorsam. Rüyanın bu kadarı aklımda kaldı.
( Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. )

Okudunuz mu?  Rüyada Ahiret Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Altın Görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin hayatında meydana gelecek güzel gelişmelere, mutluluğa ve huzura kavuşmaya alamet eder. Bazı yorumculara göre ise tersi olarak kabul edilmiştir ve sorunlarla karşılaşmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada hamile bir kadının altın görmesi

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm 2 aylık hamileyim son bir haftadır paralar altınlar görüyorum rüyamda. Dün gece de altın bilezikler gördüm benim kolumda bir tane altın bilezik var kayinbabam istiyor ver borcumuz var diyor bende hayır veremem o bana rahmetli babamdan hatıra diyorum o da ustelemiyor hayırdır inşAllah yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada atandığını görmek

Yorum: Rüyada Altın Görmek

arifselim
Aleykum selam. Böyle rüyaları görmek hayırla yorumlanır. Rüya sahibinin kendisine, bakımına ve görünümüne önem veren bir hanımefendi olmaya delalet eder. Ayrıca gelecek olan güzel günlerin ve müjdelerin bir habercisidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Burakcık
Merhabalar . Biz 3 kardeşiz ve ben evliyim ve uzun zamandır bir iş sektöründe tutunamıyorum maddi sıkıntı çekmediğim içinde pek iş beğenmiyorum psikolojim bu şekilde . Gördüğüm rüyada üç kardeşimle sanırım bir at arabası olabilir veya bir normal araba ile giderken yola saçılmış altınlar görüyorum çeyrek falan değil sanki osmanlıdan kalma gibi . Durup onları toplarken bir yaşlı adam sesi duyuyorum fakat dönüp bakmıyorum altınların kendisinin olduğunu anlıyorum ve bize 250 şer tane altın alabilirsiniz diyor bende sepete sayarak altınları aldığımda 250 taneden sonra elimde 5 adet falan kalıyor bunlarıda atayım sepete die düşünüyorum haram olup olmayacağı konusunda gel git yaşarken atmaya karar veriyorum o anda elimde kalan ekstra 5 altının 2 si kabak çekirdeği oluyor . Lütfen yorumlarmısınız .

Okudunuz mu?  Rüyada Atlet Görmek (imam nablusi)

Merhabalar . Rüyamda 2 kardeşimle birlikte sanırım bir at arabası yada farkı bir araçla giderken yerlere savrulmuş yüzlerce altın gördüm durdum toplamaya başladım . Altınlar eski osmanlı altınlarına benziyordu . Bir ses duydum yaşlı bir adam sesiydi fakat görmek için adama dönüp bakmadım altınların sahibi olduğunu daha söylemeden ben hissettim kalben ve inandım bize 250 şer adet alabileceğimizi söyledi bende sepete doldururken 250 adetten sonra avucumda kalan son 5 taneyide sepete atsammı atmasammı harammı olur diye düşünürken atmaya karar verdim tam o beş altınıda sepetime koyarken altınların 2 si kabak çekirdeği oldu hepsini sepete attım ve rüyam son buldu . Biz üç kardeşiz ben evliyim ve uzun süredir işsizim maddi bir problemim olmadığı için pek iş beğenmiyorum girdiğim yerlerdede pek uzun çalışamıyorum fakat gönlümde bir işte çalışıp çok başarılı olma arzusu peşimide bırakmıyor son zamanlarda bu pakolojideyim rüyayı yorumlamanıza yardımcı olur die anlattım saygılar .

Okudunuz mu?  Rüyada Acuze (Yaşlı ve Çirkin kadın) Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhabalar. Rüyan bulunduğun durum, önem verdiklerin ve yapmak istediklerin konusunda bir ikaz niteliği taşımaktadır. Gördüğün altınlar maddiyata önem vermene bu konuda çıkarlarını ön planda tuttuğuna ve bazı durumları göz ardı ettiğine delalettir. Bunların başında maneviyat gelmektedir. Maneviyatı geri planda bırakmam, aksatman maddi manevi bazı yanlışlara düşebileceğin, harama meyl edebileceğin, yakınlarını bu sebepten ötürü kırabileceğini göstermektedir. Gördüğün bu rüya bu konularda dikkatli hareket edip adımlarını ve senin için hayırlı olanı yapman gerektiği konusunda daha temkinli olmanı işaret ede. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada abinin öldüğünü duymak

Denizss
Selamun aleyküm hocam.
Ben annemin bir rüyasını sorucam size. Benim evlenmek istediğim insanın ailesi annesi aradı tanışma olsun diye adım atılsın diye annem hiç istemiyor istediğim insanı. Annem bana ayetel kürsü çekiyormuş hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın diye çekerken uyuya kalmış rüyasında ağzından altın çıkartıyormuş. Annem istediğim insanı hiç istemiyor ama ben başkasına istihareye yatırdım çok güzel çıktı kuran istiharesine yaptırdım onda da hayırlı çıktı

Okudunuz mu?  Rüyada Aile Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. İstiharede rüyalarla amel edilmez. Tabirini her ne kadar yapmak gerekmezse de söylenilen sözler, rüya sahibinin etrafındakiler hakkındaki düşüncelerini gözden geçirmesi gerektiği ile ilgilidir. Hayırlı çıktığından eminsen eğer annenin his olarak olumlu bir şekilde uyanmış anlamı çıkmaktadır. İstihare tekrarlanması gereken bir durumdur. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Acve Hurması Görmek anlamı tabiri

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Rüyamda sabah eşim oğlum ve ben yatak odasında kapı girişinde ayakta iken eşim gardropta biriktirdiği günlük yevmiyelerini alıyor sonra eşime normal hayatta gelen sadaka parasını alıyor bir de normalde altınımız yok ama bana ait 3 tane burma bileziğimi topluca komidinin üzerinde görüyorum. Orada oğlum eşim ve ben varız. Eşim bana araba alacağını söylüyor norma hayatta da araba alacağını söyler ve oğlunu sevindireceğini de söyler normal hayatta da oğlumuz arabayı çok sever. Bileziklerin 1 ini bana ver 2 sini bozdur diyorum eşime. Eşim üzülüyor biraz ama sonunda 1 bileziği bana veriyor ama üzgün olarak değil. Bana verdiği bileziği bileğime takıyorum. Rüyamda arabayı gördüğümü hissediyırum ve bu hissettiğim araba bu elimizdekilerle alınacak araba değil aşırı pahalı ve lüks bir araba. Kendi kendime 80.000 90.000 lira bu araba diyorum elşmizdeji parayla bunu nasıl alırız diyorum eşime. Eşim de alacağı arabanın 7-15000 arası olacağını söylüyor .Araba alacak paramız olmamasına rağmen eşim bu para ve altınlarla acele bir şekilde gittiğini biliyorum. Ve gidip o lüks arabayı alıyor aldığını hissediyor ve biliyorum ama arabayı görmedim. Teşekkürler…

Okudunuz mu?  Adet öncesi rüyada kabuslar görmenin nedenleri

Tohat
Ve aleyküm selam. ahlaklı, iyi, yardımsever, saygı duyulacak söz ve davranışlar sergileyen bir kimseye, yaptıklarınla takdir toplayıp etrafındakilerin sevgisini kazandığına, lüks yaşantıya olan ilgine, giyim ve kuşama önem verdiğine, güzel ahlak sınırları dahilinde yapacağın işlerde adım atacakların konusunda her daim başarılı olacağına, sözüne değer verilecek ve düşüncelerin önemsenecek manasındadır. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Aydınlık Görmek (imam nablusi)

Rüyada altın, rüyada.altin.gormek, Rüyada kuyumcu

Bu kategoride yer alan Rüyada Ayı Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Altın Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.