Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:42
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada oyuncak görmek

Rüyada oyuncak görmek

Kayıtsız Üye
Gece bir grup insanla kapısız bir evde birilerini bekliyoruz.Daha sonra ben arkadan çıkıp ağaçlı bir yokuşu tırmanıyorum o sırada geliyorlar. Yandan evin içine baktığımda arkadaşım onlara ateş ediyor yukarı vardığımda oyuncak bir kamyoneti alıyorum daha sonra bir adam hatırlamadığım şeyler söyleyip onu yokuştan aşşağıya atıyor ağaçlara takılarak düşüşünü izledikten sonra uyanıyorum.


Yorum: Rüyada oyuncak görmek

arifselim
Bizim anladığımız kadarıyla bu rüyadaki ev ahireti temsil eder. Rüyayı gören kimse içinde bir uyarı ve hatırlatma olarak kabul edilebilir. Görülen rüyanın Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir ve bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş biriyle konuşmak

Rüyada Oyuncak Araba

18-Unexpected
Baştan sona okursanız mutlu olurum. Not’un da sonuna kadar okursanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Selamın Akeyküm. Bir evdeyim ama bu benim bildiğim bir ev değil ve rüyada bu evde uyanıyorum ve evde annem ve eniştem de var. Sanki birlikte yaşıyorlarmış gibi, yani evlilermiş gibi kalıyorlar. Neyse, ben ilk kalktığımda banyoya saçımı yıkamaya gitme kararı alıyorum fakat sonra bu karardan vazgeçiyorum. Sonra dışarı çıkmaya karar veriyorum ve çıkmadan önce odanın birinde dolabın üstünde kutunun içinde bir takım şeyler olduğunu fark ediyorum ve içinde oyuncaklar olduğunu da görüyorum aslında. Neyse, sonra o oyuncakları almak için uğraşıyorum ve sonra annem geliyor ve oyuncak kutusunu bana veriyor. Sonra içinde oyuncak arabalar görüyorum ama farklı bir kaç tane daha oyuncak var ama ben oyuncak arabalardan birkaçını alıyorum. Neyse, yanımda da bisiklet var, sepetli ve oyuncak arabaları koyuyorum. Rüyanın biraz daha ilerisinde teyzem, annem ve ben dışarıda gezerken teyzeme oyuncakları sarmasını istiyorum ve o da peçeteye ya da alüminyum folyoya sarıyor. Bu arada ben bisikletleyim. Sarılan oyuncaklar ya teyzem de ya annem de ya da benim bisikletimin arka sepetinde kalıyor. Rüya bitiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinin, yakın zamanda yanıma geleceksin demesi

NOT: Ben rüyamın anlamına bakarken hayallerimin hiç birisinin gerçekleşmediğine yoruyordu bazı rüya siteleri. Boş ve havada hayal kurduğumu ve hayal dünyasında yaşadığımı falan söylüyordu. Ben buna çok sinirlendim ve boşuna mı hayal kurup çalışıyorum diye sinirlendim. Tamam, hayal kurduğum doğrudur lakin kurduğum hayalleri gerçekleştirmek için elimden geleni yaparım. Kurduğum hayaller ve Allah’a söylediğim dileklerim çok büyük, herkesin kolay kolay üstlenebileceği bir şey değil. Bunları yavaş da olsa gerçekleştirmeye çalışıyorum. Bu arada boş hayal kurduğumu söyleyen konu ise rüyada oyuncak araba görmek adlı konuydu. Yani ben direkt olarak Rüyada Oyuncak Araba görmek yazdım ve orada yazanları okudum, sizce rüyanın sadece tek bir anlamına bakarak hata mı yaptım? Dileklerimin, dualarımın ve hayallerimin gerçekleşmemesinden inanılmaz korkuyorum. Bu rüyayı ve daha doğrusu bu rüyanın anlamını okumadan ve görmeden önce, dualarımın, dileklerimin ve hayallerimin gerçekleşeceğine inanıyordum ama şimdi bu inanç bu rüya sayesinde düştü. Peki size nasıldır bu rüyanın tabiri ve ben sadece tek bir konuya bakarak hata mı yapmışımdır? Rüyamda o oyuncakları peçeteye ya da folyoya teyzemin sarması kötü günlerin geride kalacağına ve hayallerimin gerçekleşeceğine mi işaret eder. Eğer yorumlayacağınız anlam kötü olsa bile bana bu anlamı yazmaktan çekinmeyin. Teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada ölü gömmek anlamı tabiri nedir?

Yorum: Rüyada oyuncak görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanız aslında niyet edip yapmak istediklerinizin durumunu, gerçekleşecek olanları sembolize eder. Rüyada görülen nesneler veya olaylar arasından en belirgin olana bakmak gerekir. Aksi halde yanlış tabirlere maruz kalınabiliyor. Rüyanızın tabiri ise, sizin çocukça denilebilecek iyi niyetle kurup tasarladığınız hayalleriniz için çaba sarf ederek gerçekleşmesine olanak sağlayacak imkanlar için emek vereceğinize bundan vazgeçmeyeceğinize ve sonunda hayallerinizi yaşama imkanı bulacağınıza işaret eder. Allahu teala "Biz insanların çabasını kendi kaderine bağlı kıldık" buyurarak çabanın her şeyin üstünde olduğunu bize öğretmektedir. dolayısıyla olumsuz dahi olsaydı rüyaya bağlı kalmak doğru değildir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş akrabayı görmek

162E
Hayırlı geceler.Rüyada yine ilgi duyduğum kişiyi gördüm.Evine GİDİYORUM.Evinde arkadaşlarından kız ve erkekler var.Evini dolaşıyorum.Sanirim 6-7 tane odası vardi ve benim evim gibi deil büyükmüş diye düşünerek odalara kapıdan baktım.Sonra ilerde bir odanın kapısı acıktı.Yerde bir minderin üzerinde büyük küçük birkaç tane beyaz oyuncak ayıcık vardı.

Okudunuz mu?  Rüyada ölüyü mezardan çıkarmak

Tohat
Hayırlı günler. İnsanları memnun etme, onların huyuna gitme, alttan alma ve kendinden ödün verme gibi bazı davranışlara sahip olduğuna, Heyecanlarına yenik düşen ve genel olarak sadece bugünü düşünen geleceğe yönelik öngörüde bulunmaktan uzak geleceğini bugününe yansıtan bir kimse olduğuna delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü çocuk görmek

Ruyada oyuncak , Ruyada oyuncak araba

Bu kategoride yer alan Rüyada ölüp dirilmek, intihar etmek ne anlama gelir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada oyuncak görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.