Anasayfa
4 Haziran 2022, 0:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada siyah varlık görmek

Rüyada siyah varlık görmek

Di.Ra
Rüyamda kardeşimle yataklarımız yanyana. Kardeşim uyuyor ben rüyada olduğumun farkındayım yattığım yerden etrafına bakıyorum. Birden siyah bişey ayakta gibi kardeşimin yatağının yanında beliriyor. Döndüğümde kardeşimin yatağının ayak ucunda mezar var tahta mezar taşıyla birlikte yeni gömülmüş biri sanki. Sonra o mezarın önünde kardeşimin bacakları üzerinde siyah çarşaflı kadın dizlerin üzerine çökmüş besmele çekip bişeyler okumaya başladı bağırarak. Bende o anda uyandım. Yorumunu öğrenebilir miyim?


Yorum: Rüyada siyah varlık ve dua okuyan çarşaflı kadın görmek?

arifselim
Bizim anladığımız kadar böyle bir rüya ancak kabus ve şeytani bir rüyadır diyebiliriz. Zaman zaman benzeri rüyaların görülmesi normaldir. Eğer sık sık böyle rüyalar görülüyorsa uyumadan önce 7 defa ayetel kürsi okuyarak uyursan Allah’ın izniyle rahat edeceksin ve tekrar etmeyecektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Saman Görmek (imam nablusi)

rüyada siyah varlık görmek

Aihl17
"Rüyamda evimin olduğu mahallenin başında eve doğru ilerlerken köpeklerin kavga ettiğini görüyorum. Kısa bir süre izliyorum sonra nasıl bilmiyorum ama birden onların köpek olmadığını düşünüp gitmek istiyorum o sırada bir köpek bana bakıyor ve gözleri kızıllaşıyor. Hızlanıyorum tekrar arkama bakınca siyah bir şeyin hızla bana geldiğini görüyorum ve o şey beni etkisi altına alıyor kıpırdamayamıyorum kaçamıyorum birden bir adam beliriyor eski bir takım var üzerinde adam bir şeyler okuyor ve bunu bir kaç kez tekrarlıyor sonra o siyah şey hızla kaçıyor. Elimde bir defter beliriyor ne okudun sen söyle de yazayım diyorum adam söylüyor ben yarım yamalak yazmışken siyah şey yine geliyor ve adamı etkisi altına alıyor. ben deftere yazdığım yarım şeyleri okuyorum siyah şey afallıyo ben de adamın elinden tutup koşuyorum. O sırada bir portaldan geçiyor gibi oluyoruz farklı bir yerdeyiz siyah şey de peşimizde. Sonra etrafta insana benzeyen ama insan olmayan şeyler o adamın söylediği şeyleri söylüyorlar hep birlikte ve siyah şey patlayıp yok oluyor." (21 yaşında bir erkeğin rüyası) kişi çok etkisinde kalmış sitenizin güvenilir olduğunu bildiğimden sorma gereği duydum, Allah razı olsun şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada Soru Görmek/Söylemek/Çözmek

Yorum: Rüyada siyah varlık görmek

Tohat
Hayırlı bir rüya olarak kabul edilen bu rüyanızda sizin korkulardan emin olacağınıza, iman noktasında daha titiz davranacağınız, tövbe ederek geçmişteki günahlarınızı temizlemeye çalışacağınıza, hayatınızı bu çerçevede sürdürmeye çalışarak düzene koyma çalışacağınıza işaret etmektedir. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Rüyam da ilk önce yatakta yatıyorum. Daha sonra rüya görmeye başlıyorum rüyanın içinde rüya görüyorum. Yani gördüğüm şeyde siyah çarşaflı bir tane kadın dua türünden bir şey okuyordu anlamamıştım daha sonra alnıma elimi koydu ve bağırmaya başladı daha yüksek sesle okuyordu ve sonra ben kalktım ve kalktığımda da başımda kedi vardı onu öldürdüğümü daha sonra da engelli kardeşimdi galiba ona saldırıp öldürüyordum daha sonra da zaten evin içinde bağırdığım gördüm bir haftadır bunun gibi farklı rüyalar görüyorum. Normal de erkek kardeşim var ve engelli değil yataklarımız da yan yana neden böyle oluyor anlamıyorum sürekli üst üste bu rüyayı görüyorum dururken üzerimden yorganım çekiliyor.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğini topal görmek

Tohat
Bazı rüyalar salih olmayıp sadece korkutan rüyalardan oluşmaktadır. Bunlar şeytani rüyalardır. Bu tür rüyaları görmemek için kısa sureler olan nas, felak, ihlas ve ayetel kürsi dualarını okuyarak korkundan emin olabilirsin. Sadece birer rüya olduğunu ve geçici bir dönem olduğunu düşünerek uyumaya çalış.

Okudunuz mu?  Rüyada sırrın ortaya çıkması

1623151783
Rüyamda bilgisayarla uğraşıyordum ondan sonra oturma odasına gittim orda anneannem vardı ve yanında siyah giyinmiş yüzünden siyah dumanlar çıkan bir kadın vardı sonra birden yere düştüm sesim kesildi ve kısık bir sesle anneannemden yardım istiyordum birden yine ayağa kalktım sesim düzeldi ama içerde kimse yoktu ve bende anneannemin odasına gittim orda anneannem vardı ama o sihay kadın halen onun yanındaydı ve anneannem kuran-ı kerim okuyodu ama yanındaki siyah kadın kafasına sağa sola sallayarak garip bişey okuyodu sonra anneanneme tükürmeye başladı bende ona sinirlenip bağardım sonra benim üzerime doğru gelmeye başladı ve yerimden sıçrayarak uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada sevgili görmek

Tohat
Hayırlı günler. İmanını zedeleyecek hal ve durumlardan uzak durmak, günaha dair yapmış olduğun hatalar varsa bunlardan tövbe ederek imanını zora söküp zayıflatacak olan şeylerden geri durmaya çalışacaksın. İmanını güçlendirecek davranışlar sergilemeye özen gösterecek, ibadetlerine önem vereceksin. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Saç ağarması Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba hayırlı günler rüyamdan size kısaca bir bahsedeyim televizyonda bilgi yarışması izliyordum ama orada yarışan kız sanki benmişim gibi de hissediyordum kız bilgilerime ve hislerime güveniyorum diyordu telepati yoluyla soruların cevaplarını bilecekti ben de kendi kendime o zaman her telepati yapan ve hislerine güvenen insanlar milyonler olur diyordum kız ayrıca durugörüm açık diyordu daha sonra arkamda bir gölge hissettim sonra arkamda kötü bir varlık var diyip nas suresini okumaya başladım ve o siyah varlık bedenime giriyordu tüm vücudum gercekten uyuştu çok çok gerçekçiydi uyandığımda hala vücudum uyuşuktu
Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki benim içgüdulerim biraz yüksektir ve son zamanlar telepatiyle uğraşıyorum ama şirk derecesinde asla değil Allahin izniyle ve besmeleyle başlıyorum eğer yanlış bir şey yapıyorsam ve bu bir uyarıcı rüyaya lütfen yardımcı olur musunuz

Okudunuz mu?  Rüyada şadırvan Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhaba. Güncel olarak yaşadığın durumlardan dolayı rüyana aksetmiş olma ihtimali gibi görünüyor. Etkilenerek görmüş olmasan bile böyle bir rüyanın herhangi bir olumsuz yanı yoktur. Aksine her türlü insan ve insan dışı varlıklardan korunmak, zarar görmemek manasındadır.
Telepatinin dinen bir sakıncası yoktur. Kötü bir amaçla kullanılmadıkça yani insanın özel hayatlarına müdahale edilmediği müddetçe dinen bir mahsuru bulunmamaktadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinin annesini görmek?

Kayıtsız Üye
Rüyam direk olayın içinde başlıyor.
Siyah uzun boyu tavana kadar ulaşan bir varlık var.
Kötü bir varlık olduğundan eminim. Bildiğim duaları ayetel kürsi nas felak okumaya başlıyorum sinirleniyo ondan sonra içim bir cesaret doluyor ve okumamı şiddetlendiriyorum sonra bu yok oluyor.
Bu rüyamı görmeden gece evimize yarasa girmişti.


Kayıtsız Üye
YATMADAN ÖNCE ABDEST ALINIZ. VE SONRA (NAS SÜRESİ, ayet el kürsi SÜRESİ BU İKİ SÜREYİ HER AKŞAM OKUYUNUZ.
KARDEŞİNİZ RÜYASINDA KARABASAN GÖRMÜŞ VE ÜÇ HARFLİ FİLMLERİ İZLEMESİN…

Okudunuz mu?  Rüyada Şehit Emniyet müdürü ve onunla beraber Şehit olan Arkadaşlarını Görmek

Rüyada üzerinde siyah varlık görmek , rüyada siyah tüylü varlık görmek, rüyada siyah uzun bir varlik gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Saç Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada siyah varlık görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.