Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada denizde yüzen tay görmek

Rüyada denizde yüzen tay görmek

River
S.a. Hocam, rüyamda memlekette babamın evindeyim. Oraya bir çok sevdiğim bir arkadaşım geliuo. Otururken yağmur yağmaya başlıyo camdan bakıyoruz yağmur var.terastan elektirk ışığı gibi bir yankı geliyor çıkayım düzelteyim diye çıkıyom. Annem babam erkek kardeşim terasta açıkta olan esyaları topluyolar ıslanmasjn diye. Terastan deniZe bakıyorm.(evimiz sahil kenarında) denizde bişey yüzüyo bakıyırum bu inek sanıyorum meğer taymış yüzen öyle güzel mutlu görünüyoki. Anneme görteriyom oda saşırıyo. Birazdan denizin bir kısmının çekildiğini görüyorum bu çeklime acaba tusunami olabilir mi diyorum o çekilen yer yol gibi olup bir araba oraya doğru gidiyor denizin çekilen yerin bir tarafından araba yol olarak kullanıyor. Hocam yorumlarmısınız Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Dergah görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada denizde yüzen tay görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya bizim anlayabildiğimiz kadarıyla berrak bir rüya değildir ve bu tür karmaşık olan anlamı açık olmayan rüyaları tabir etmiyoruz. Çünkü rüyan hem olumlu hem olumsuz şeyler içerse de net bir yorum yapabileceğimiz şekilde bir rüya değildir. Allah’tan hayırlısını dilemen yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada dövme yaptırmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada denizde yüzen tay görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.