Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada evli birinin tekrar evlenmesi

Rüyada evli birinin tekrar evlenmesi

Shnshnmermer
Görümcemin kocası görümcemi tekrar evlendirdi
Gorumcemle uzun zamandır gorusmuyoruz onu Kocasi tekrar evlendiriyordu ben çok sinirleniyordum herkes normal karsiliyordu kendi annem verdi yanimda ben ona sitem ediyordum nasıl bunu yaparlar diye gorumcem de halinden memnundu suslenmis normalde oglu var ve hamile ama rüyada sadece oglu vardiben adami gördüm adamda beni gordu ve bana gicik oldu sonra biz tartıstik ama bizi kimse duymuyordu adam benim esimin iscisinin arkadaşiymis biz tartistik normalde uzun esarp ve ferace giyerim ama adamla tartisirken esarbm varmiydi yokmuydu hatirlamiyorum sonra cam bir kapilari vardi ordan ciktim Ustumde sanki carsafi serif vardi adam arkamdan laf atiyordu vucut hatlarimla ilgili asiliyordu bende icimden igrenc adam hiç bir yerim belli bile değil ahlaksiz diyordum sonra arabam varmis bindim geri geri sürdım kendimi yatakta uyuyorken buldum mesaj geldi bana esimin iscisinin telefon numarasindan sesli bir mesajdi bende isciye mesaj attim dedim bir daha bana mesaj gelirse seni kovdururum dedim sonra hemen aramis esimi ozurdilemis ve ben uyandım bide baktim eşim iscisiyle telde konusuyor hayır olsun insaAllah…

Okudunuz mu?  Rüyada Fatiha Suresini Okumak

Hayırlı günler ben görümcemle görüşmüyorum bir süredir dün gece onu rüyamda gördüm eşi onu başka biriyle nişanlamıştı kalabalıktı ve ben çok sinirliydim herkes gayet normal karşılıyordu görümcem süslenmiş güzel böyle sanki umrunda değilmiş gibi kocasının onu evlendirmesi bir oğlu var ve hamile normalde .
rüyadada sadece oğlunu uzaktan görebildim evlendirdiği insanda itici biri meğer bu insan benim eşimin işçisiyle yakın arkadaşmış uzaktan bu adamı da gördüm adam da beni gördü benim ona olan tepkimi gördü ve bana aşılmaya başladı bakışlarıyla ama ben tartışma çıkardım sadece ben ve o adam duyuyordu sonra ben sinirlendim kapıları cam kapıydı normal hayatta ferace ve büyük eşarp takarım rüyamda tartışma anında feracem vardı galiba ama büyük eşarbım varmıydı yokmuydu hatırlayamıyorum ama o kapıdan çıktığımda sanki çarşafı Şerif vardı üzerimde adam laf attı arkamdan vücut hattım belli olmadığı halde onlarla ilgili laf attı sinirli yürüyordum belli bile olmuyor diyordum kendi kendime iğrenç adam diyordum arabam varmış bindim geri geri sürdüm sonra kendimi evde buldum uyudum mesaj geldi uyandım eşimin işçisinin telefon numarasından bende kayıtlıymış ama mesajı yollayan görümcemi evlendireceklerdi adamdı sesli mesajdı bende mesaj attım dedim ki seni eşime söylerim Numaram bende kayıtlı kovdururum seni diye ! O işçide hemen eşimi aramış özür dilemiş sabah kalktığımda eşim o işçisiyle konuşuyordu etkilendim böyle bir rüya gördüm hayır olsun inşAllah yorumlarınızı beklerim…

Okudunuz mu?  Rüyada eşini tuvalette görmek

Yorum: Rüyada evli birinin tekrar evlenmesi

arifselim
Evli olduğu halde birinin rüyada evlendiğini görmek hiç hoş olmasa da yorumu açısından iyi olarak kabul edilir. Maddi sıkıntıları varsa geçeceğine ve rahata ereceğine işaret olarak yorumlanır. Her rüya görüldüğü gibi yorumlanmaz bir çok rüya tamamen tersi olarak yorumlanabilir. Bu aynı zamanda herhangi bir şeyden etkilenerek bilinçaltı bir rüya olması da mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Evliya görmek (İmam Nablusi)

Ruyada evli birinin tekrar evlenmesi

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm, rüyamda evli abimin tekrar evlendiğini gördüm. Bizim evde küçük bir düğün yemeği veriyorduk. Abimin eşi ve çocukları da oradaydı ve bu evliliği kabullenmişlerdi. Abim damatlık giymişti ve gelinde kabarık olmayan beyaz bir gelinlik giymişti. Gelinle konuşmasam da ne kadar tatlı ve iyi bir kız ama nasıl 2.eş olmayı kabul etti diye düşünüyorum. Düğün yemekleri yeniyor ve abim ve kız balayı için otele gitmek için kalkıyor ama abim kapıdan çıkana kadar annem ve 2 yaşındaki ağlayan kızı ilgileniyor…

Okudunuz mu?  Rüyada fındık yemek

Yorum: Rüyada evli birinin tekrar evlenmesi

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüya, abinle ilgili olan rüyanın tabirine göre iş ve ailede istenen gelişmelerin gerçekleşmesine, ailede sorunların halledilerek huzurun yakalanmasına, iş ortamında sözü geçeni saygı gören bir konuma gelebileceğine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Felç görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
merhabalar rüyamda (9yıldan fazladır) evli kuzenimin kına gecesindeyiz. Tam kına yakılacak gidip bakmak istiyorum ben gidene kadar her şey bitiyor kına yakılmış oluyor. kuzenim avuç içini boydan boya kına yakmış niye bu kadar çok sürmüş diye düşünürken bir bakıyorum annem yeşil ıslak kınaya bakıyor aklından bile geçirme diyorum sürmem ben annem iç geçiriyor ve bir parmağını kınaya buluyor anne onu gizlice bana vurursan kavga ederiz diyorum ama annem bana vurmak yerine parmağına bakıyor yalnızca o sırada uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Erkeğin Doğum Yaptığını Görmek

Tohat
Merhabalar. Genel itibari ile mal mülk, ziynet ve zenginlik gibi maddi olarak tabir edilen bir rüyadır. Ayıca evli veya bekar farketmeksizin eşlerinden görecekleri güzel davranışlar ve bundan mutluluk duymaları anlamlarına gelmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


rüyada evli olan birinin tekrar evlenmesi, rüyada evli bir kadinin rüyada tekrar evlenmesi, Evli olan birisinin dügünü görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada eski eşle barışmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada evli birinin tekrar evlenmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.