Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:55
missa3
Abone

Siyah akıntı gusül gerektirir mi

Siyah akıntı gusül gerektirir mi

Kayıtsız Üye
adet dönemim bazen geç oluyor bunun yerine siyah akıntı geliyor ancak çok az ve bazen üç gün bile sürmüyor. kafam çok karışık. bazen guslümün bozulduğunu düşünüyorum ancak tehlikeye atmak istemiyorum namazı kılmaya devam ediyorum. kan görünmüyor sadece siyah az bir akıntı. ne yapmalıyım guslüm gider mi? Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Kuranı kerimde kaç mekki kaç medeni ayet vardır?

Yorum: Siyah akıntı gusül gerektirir mi

mum
Hayız olmadan önce akıntı geliyor ise 3 gün bekleyeceksiniz 3 gün içinde adet hali yok ise yani kırmızılık güsül alıp ibadetinize devam edeceksiniz.

Adetten sonra bryaz akıntıyı gördükten sonra gelen her tür lü akıntı istihaze yanı özür kanı sayılır çünkü iki adet aradı 15 gün geçmesi gerekir

Bu kategoride yer alan Büyuk abdest yapıp taharetlendikten sonra peceteye leke gelmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Siyah akıntı gusül gerektirir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.