Anasayfa
21 Mayıs 2023, 0:12
itikad
Yönetici

Cin ve şeytan musallatının gerçek sebepleri

Cin ve şeytan musallatının gerçek sebepleri

nurikaraman
Vücudumuzda bulunan ama bizim yıllardır " Fark Etmediğimiz " Yahudice (ibranice) konuşan varlıklar. Çok önemlidir lütfen okuyun. Günah işlemekle bedenimize girenler , 2018

( Merhaba, şimdi size insanların çok az bildikleri ama yeni yeni önce vatanımızda sonrada dünyada insanlar arasında bilinmeye başlayan bir olaydan bahsedeceğim. Lütfen bu yazımı sonuna kadar okuyun, hem kendiniz için hemde eşiniz için, erkek evladınız için, kız evladınız için, anneniz babanız için, geleceğiniz için çok önemlidir bu bilgiler.) ( Günah işleyince bedenimize giriyorlar )

Nedir ? Neden Bedene Girerler ? Amaçları Nedir ?
Vücudunda bu varlıkları taşıyan insanların çok büyük bir bölümü, bu varlıkları vücutlarında taşıdıklarından haberdar değilller, vücudunda bu varlıkları taşıyan insanlar bir anda çok ağresif ve sinirli olabiliyor, evinde ve çalıştığı işyerinde huzurlu olmuyor, iş arkadaşlarına, eşine, hiç yok yere sinirlenebiliyor, en yakınları ile sürekli tartışabiliyor kavga edebiliyor, üzerlerinde sürekli bir sinirlilik hali oluyor, ticaret ile uğraşıyorsa işleri ters gidiyor, eşler arasında hep bir kavga oluyor, ailede "huzur" olmuyor, eşleri birbirinden soğutuyor, İnsan bu benim kendi yapım zannediyor ama kendi yapısı değil. İnsan bedeninde bulunan bu varlıkların yaşları oldukça büyük, kimi 50 kimi 1500 yaşında kimi 1200 yaşındalar ve çevrelerini bizim gözümüzden görüyorlar, karşımızdaki insanın bize söylediklerini onlarda duyuyorlar.

Bu varlıklar hangi insanın bedeninde bulunuyorsa o insanı şizofren yapabiliyor, panik atak hastası yapabiliyor, epilepsi sara hastası yapabiliyor, eşcinsel yapabiliyorlar, obsesif kompulsif yani doktorların dediği okb hastası yapabiliyor, ms hastalığı yapabiliyor, kendine güvensizlik , korku ve yalnız kalma duygusu verebiliyor, başka ruhsal sıkıntılar verebiliyor , intihar duygusu verebiliyor, öldürme hissi verebiliyor. Kimi insanlar banyo yaparken, yada yolda yürürken arkalarından hep birilerinin kendisini takip ettiği hissine kapılıyor. Kimi insanlarda kendi iç sesleri var ve bu kendi iç sesleri ile konuşabiliyorlar. Unutmayın namaz kılandada var, oruç tutandada varlar. Kimi insanlar ben namaz kılıyorum bende olmaz diye düşünebilirler. Kimileri ben tarikate bağlıyım benim mürşidim var bende yoktur diyor ama o insanların bazılarındada varlar. Bu varlıkların kendileri, müslümanların yüzde doksanında varız diyorlar ama her müslümandada yoklar, lakin kesinlikle şu şekilde sakın ama sakın düşünmeyin "bende yoktur". İnsan bedeninde bu varlıklar çok iyi saklanıyorlar , bedenimizde yerleştikleri bölgeler var.

Okudunuz mu?  İnsi ve Cinni. Şeytanlar

İnsan bedeninde bazı noktalar yani bölgeler var, bu varlıklar bu bölgelere yerleşiyorlar ama yerleşmelerinin bir sebebi var, yani vücuda girmeleri için bir sebep var. Mesela bir annenin bir kız çocuğu oluyor, ikinciyi yapalım diyor ikinci çocuğu düşüyor, üçüncüyü yapalım diyor üçüncü çocuğuda düşüyor bu sefer anne yada baba diyor ki Allah’ım bana bir çocuk ver sana koç keseceğim, yada koyun keseceğim diyor yani adak (nezir) adıyor. Çocuk dünyaya geliyor bu sefer anne yada baba Allah’a verdiği adağı sözü yerine getirmiyor yada unutuyor hayvanı kesmiyor. Adağı yerine getirmeyince doğan çocuğun sırtında iki kürek kemiği arasına bir şeytan yerleşiyor, ve çocuk o şeytan ile büyüyor , büyüyor ama bu varlığın çocuğun bedeninde olduğunu kimse bilmiyor. Mesela bu adağı adadığında anne yada baba kaç yaşında idi, örneğin diyelim ki 27 , dünyaya getirdiği çocuğuda 27 yaşına gelince çocukta psikolojik sorunlar çok fazla artıyor, iş ile ilgili sıkıntılar, eş ile ilgili sıkıntılar, parasal sıkıntıları başlayabiliyor, İki kürek kemiği arasına yerleşen bu varlık (şeytan) ı biz kendimiz, basit bir uygulama ile eşimize dostumuza çocuklarımıza annemize babamıza herkezin yapabileceği küçük bir uygulama ile tespit edebiliyoruz. Mesela ben aşağıdaki videoda bahsedeceğim videoları izleyerek nasıl yapıldığını öğrendim, samimi olduğum 23 kişiye uyguladım ve 12 kişide olduğunu tespit ettim, ama tespit ettiğim insanların hiç biri bu varlıkları bedenlerinde taşıdıklarından haberleri yok.

Bu varlıkların vücudumuzda olup olmadıklarını günümüzde artık tespit eden bir insan var. Bu insandan aşağıda yazımda size bahsedeceğim. Peki bu varlıklardan benim bedenimde olup olmadığını nasıl anlarım ? Bu varlıklar hangi insanda var ise o insanın lisanından konuşuyorlar, konuşturma tekniği var. Hz Süleyman Peygamber ile cinler arasında bir ahitname var, o ahitname, okunuşu yaklaşık 20 saniye sürüyor, vücudunda bu varlıkları taşıyan insanın yüzüne karşı okunuyor, ve o varlık konuşmaya başlıyor, hemde bizim ağzımızı kullanarak, bizim lisanımızdan. Bazen ahitname okunsa bile konuşmuyorlar bu sefer insan bedeninde bu varlıkların yerleştiği bölgeler var. Mesela sırtımızın sağ kürek kemiğinde bir nokta var, o noktaya parmağımızla azıcık bastırınca o nokta çok ağırıyor ve insanın nefesini kesecekmiş gibi oluyor, o noktaya biraz daha bastırınca ve ahitnameyi okuyunca konuşmaya başlıyorlar, bazen konuşmaları için canlarını biraz yakmak gerekiyor, üzerlerine parmak ile bastırmak gerekiyor. Bizim için kötü olan ise, bu varlığı vücudumuzda taşıdığımızdan haberimizin olmaması çünkü girerlerken haberimiz olmuyor. Mesela bir bayan 47 yaşında bu varlığın vücudunda olduğunu öğreniyor, bu bayan çok ağresif ve sinirli ve ailesindede eşi ile arası iyi değil , çocuklarıda var, yukarıda bahsettiğim hz süleyman peygamber’in ahitnamesi bayanın yüzüne okunuyor ve içindeki bu varlık kadının ağzından konuşmaya başlıyor. Kadının vücuduna neden girdiğini, kadına neleri yaptırdığını kadının ağzından anlatıyor Sonra bu varlığın kadının üzerinde yok olması için doğru olan işlemler yapılıyor ve varlık kadının vücudunda yok oluyor, eğer bu işlemler yapılmaz ise bu varlık bu kadının bedeninde kadın vefat edesiye kadar kalacak, ve bundan kadının haberi bile olmayacak.

Okudunuz mu?  Aşure ayı ile ilgili hikaye

Başka bir örnek verelim, mesela baba bir erkek evladım olsun Allah’ım fakir doyuracağım diyor Allah’a söz veriyor adak adıyor yani, bir süre sonra erkek evladı olunca Allah’a verdiği sözü unutuyor , fakirleri doyurmuyor ve dünyaya gelen erkek çocuğa şeytan musallat oluyor. Peki neresine ? Midesine . Midesine bir şeytan yerleşiyor ve o çocuk hep midesi ile sorunlar yaşıyor / yaşayabiliyor, bu varlık bedeninde tespit edilesiye kadar kendisi ile yaşamaya devam ediyor. baba 30 yaşında Allah’a bu fakir doyurma sözünü veriyorsa, dünyaya gelen çocukda 30 yaşına gelince sorunlar gözüküyor, hem midesi ile ilgili sorunlar hemde eşi ile, işi ile çevresi ile ilgili sorunlar oluyor. 30 yaşına gelen bu çocuk midesi ile ilgili bir sürü doktora gidiyor ama çözüm bulamıyor, Psikiyatri doktorlarına gidiyor yine çözüm bulamıyor. Bu varlık insan bedenine yerleşince insanda kısmetsizlikte oluyor. Namaz kılma isteği insana gelmiyor, yada namaz kılsa bile vesvese çok oluyor, kız olsun erkek olsun evlenememe , erkek ise bayandan, bayan ise erkekten soğuma , karşı cinsten hoşlanmama / hoşlanamama gibi sorunları insan oğluna yaşatabiliyor bu varlıklar.

Okudunuz mu?  Abdurrahman El-Hazini Hayatı ve eserleri hakkında geniş bilgiler

Cinsel yöndende insan bedenlerine etkileri var, insanı ruhsal bunalıma itebiliyorlar, Doktorların Bipolar bozukluk dedikleri hastalığa sebebiyet verebiliyorlar. Mideye yerleşen bu varlığı dışarıdan el ile kontrol ederek varlığın orada olup olmadığını kontrol edebiliyoruz, kötü tarafı ise yıllarca bu varlığın bizim bedenimizde olupta bizim haberimizin olmayışı. Mideyi vücut dışından el ile kontrol sırasında insanda kusma hissi oluyor, midedeki ibranice/yahudice konuşan bu varlık yukarıda bahsettiğim hz. süleymanın ahitnamesi ile konuşturuluyor ve neden mideye gelip yerleştiğini bazen çok zor olsada söylüyorlar. Mesela 23 yaşına geldiniz, adak adadınız dedinizki Allah’ım şu şu şu işim olsun oruç tutacağım, işiniz oldu ve siz adadığınız adağı yapmadınız, bu sefer yine bu varlık sizin bedeninize gelip yerleşiyor. Konuşturulunca sizin ağzınızdan Türkçe konuşuyorlar, o konuşurken siz arka planda kalıp izliyorsunuz ve siz araya giremiyorsunuz o konuşuyor, bunların bir çoğuda ibranicede bilmektedirler.

Mesela baba zekatını eksik verince kendi çocuğuna/çocuklarına bu varlık giriyor / girebiliyor.

Mesela bazı çocuklar 8 , 10 yaşlarında iç sesleri ile konuşabiliyor , bazı insanlar 25 , 30 yaşlarında iç sesleri ile konuşabiliyor yaş fark etmiyor, bu insanlar kendilerinde bu özelliğinin doğuştan olduklarına inanıyorlar oysaki öyle değil , bu varlık ya çok küçük yaşlarda bedene giriyor ve kimin bedenine girdi ise o insan ile içeriden konuşuyor. Yada daha sonraki yaşlarda bedene giriyor ve o insan ile konuşuyor, insan bunu kendi iç sesim zannediyor, iç sesine soru soruyor içeriden kendisine cevap geliyor.

Ben şahsen tanıdığım samimi olduğum 23 kişiye bu testi yaptım ve 23 kişiden 12 kişi tespit ettim. Kendilerine sorduğumda 12 kişiden 2 si bana adak adadıklarını ve adaklarını kesmediklerini söyledi. diğerleri ise adak adamadıklarını söylediler, ya annesi babası adadı ve adaklarını kesmediler, yada kendileri adadılar unuttular, yada soyları adadı. mesela dedesi yada ananneanneleri bile torunu üzerine adasa ve adaklarını yerine getirmeseler bu varlık doğan torununa yerleşiyor . Kötü olan ise dedemizin bizim için adadığı adaktan haberimizin olmaması. hem bizim haberimiz yok hemde kendi annemizin babamızın haberi yok. Onun için vücudumuzda bu varlıktan var mı yok mu bilmiyoruz.

Okudunuz mu?  Sirri Sakatî (k.s.) hayatı

Mesela baba , Allah’ım bana erkek evlat ver fakir giydireceğim diyerek adak adasa ve çocuk dünyaya geldikten sonra bu adağı yerine getirmez ise, fakirler giydirilmez ise, bu varlık çocuğa giriyor ve çocugun vücudunda kaşıntılar başlıyor ve diğer başka sorunlar ile birikte … . Mesela birine iftira atın, o varlıklar gelip sizin vücudunuza giriyorlar ve ahitname ile konuşturulduklarında iftiradan geldiklerini söylüyorlar. İnsan bedeninde iftira bölgeleri var , o bölgeye bastırınca o varlığın üstüne bastırmış oluyorsunuz, o zaman o varlığın canı yanıyor ve konuşmaya başlıyor konuşmaz ise yukarıda bahsettiğim ahitname okunarak o varlık bedende konuşturuluyor.

Mesela babanız sizi döverken yada anneniz sizi döverken elini tutun , o varlık size gelip yerleşiyor. Anne baba hukukunu çiğniyoruz çünkü. o varlık vücutta tespit ediliyor ve konuşunca anne baba hukukundan vücuda yerleştiğini söylüyor. Mesela zina yapınca o varlık gelip vücuda yerleşiyor, faiz alın , faizden o varlık gelip vücuda yerleşiyor. Yalan yeminden vücuda gelip yerleşiyorlar. Yaşları oldukça büyük olan bu varlıklar insan vücudundan insan ölünce çıkıyor, yada insan yaşıyorken vücutta yakalanınca öldürülüyor, yani insan yaşarken vücuttan çıkıp gitme gibi bir özellikleri yok. Habersiz bu varlıkları vücutlarında taşıyan insanlar , çevrelerinde cin görebiliyorlar yada cinler bu insanları korkutabiliyor bu insanlara gözükebiliyorlar.

Mesela bir annesiniz, düşünün bir evladınız var, örneğin erkek , yaşı gelmiş 20 ye. ama siz adak adamadınız ve kendi babanızın sizin erkek evladı olması için adak adadığını bilmiyorsunuz babanızda size torunumun olması için adak adadım demedi adağınıda yerine getirmedi, doğan erkek çocukta yıllarca bu varlık ile yaşamını sürdürüyor. Yani dede adamış ama ne çocuğun babasının haberi var, nede çocuğun, nede annenin haberi var. Ne alakası var, olmaz böyle dede adaması ile nene adaması ile demeyin oluyor. Kanıtlanmış ve ıspatlanmış. Şimdi siz bu yazdığım bilgiler ile eşinizi, çocuklarınızı, akrabalarınızı, arkadaşlarınızı sırt bölgelerinden kontrol ederek o insanların vücutlarında adaktan gelen bir varlık (şeytan/ifrit) var mı yok mu kontrol edebilirsiniz, yöntemi gayet basit, hemde çok basit ve kolay.

Okudunuz mu?  Cinler insanlardan üstün mü. İstediği zaman insanlara zarar verir mi. Cinlerden nasıl korunuruz?

Alttaki internet adresi verilen videoyu internete girerek zaman ayarını 09:00 ile 10:00’a getirin ve video görüntülerini izleyin, eşinize tanıdıklarınıza sırt bölgesinden aynısını yapacaksınız. Yaptığınızda karşınızdaki insan aynı videodaki gibi geriye doğru geliyorsa o insandada bir varlık iki kürek kemiği arasına yerleşmiş anlamına geliyor.

Bu varlıklar konuşmaya başlayınca, kimin vücudunda var ise örneğin banu isimli bir bayanın vücudunda var diyelim. O bayanın hayrına sadaka verince parçalanıyorlar ama ölmüyorlar ve vücuttan çıkmıyorlar. Eğer adak kesilmemiş ise adak kesilerek vücutta ölüyorlar, insan bedenlerine bir defa girdiklerinde, bedenden çıkıp gitme gibi bir özellikleri yok, yukarıda bahsettiğim gibi adak kesilince bedende ölüyorlar, tabii kendi bedenimizde var mı yok mu onu tespit etmek çok önemli. Bazıları tevbe ederek ölüyor, ama doğru tevbe ederek. Bazıları islam dinimize göre kısas uygulayarak bedende öldürülüyor.

Bazı anneler kendi çocuklarına Allah belanı versin diyorlar bazı anneler ise çocuklarına lanet olsun diyorlar, hemde kendi öz evlatlarına. Bu kelimeler annenin yada babanın ağzından sadece bir defa çıkması bile evladına bu varlıkların girmesine sebep oluyor ve o çocuk , vücudunda o varlık ile büyüyor, annenin yaptığı beddua ve lanet okumasından evladının bedenine bu varlık çocuğun bedenine sırt tarafına sol kürek kemiğine yerleşiyor ama annenin bundan haberi yok, çocuğunda yok. Eğer baba çocuğuna beddua eder lanet ederse bu sefer çocuğun sol değil sağ kürek kemiğine bu varlık yerleşiyor , bu çocukarda daha sonra sorunlar, anaya babaya asi gelme ve psikolojik sorunlar başlıyor. Beddua lanet kelimelerini ağzına alan anne ve baba "doğru tevbe" edince o varlık çocuklarının bedeninde ölüyor, bedenden çıkma gibi bir durum söz konusu değil bedende ölüyorlar. Allah’a bu tevbeyi ederken "doğru kelimeleri" kullanarak tevbe etmemiz gerekiyor.

Mesela baba zengin, ama malının zekatını vermiyor bu durumda babada ve çocuğunda psikolojik sorunlar olabiliyor. Doktorlar bu sorunu tespit edemiyor ve dolayısı ile de çözüm üretemiyorlar, baba vermediği zekatları hesaplayıp veriyor ve sorunlar ortadan kalkıyor.

Okudunuz mu?  Bayburtlu Lokman Hekim Münir Bozkurt

Mesela üniversiteye giden bir kızın babası ile sorunları var, babasına kin güdüyor, babası ile konuşmuyor ve babasına güttüğü bu kinden vücuduna bir varlık giriyor. Bu varlık vücudunda tespit edilebiliyor, ve konuşturuluyor .

Mesela evli bir iş adamı, nikahsız bir bayanla zina yapıyor bir süre sonra işleri yolunda gitmemeye başlıyor ve bir süre sonra işyerini kapatabiliyor. Mesela bu varlıklar bir erkekte var ise, yada bayanda var ise , evlenememe kısmetsizlik parasızlık gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor.

Mesela dede torunlarına, yada anneanne torunlarına ve gelinlerine beddua ediyor lanet okuyor, bu sefer hem geline hemde torununa bu varlıklar giriyor, ve zaman içinde sorunlar başlıyor. Bu varlıkların en çok hoşlarına giden ise karı ile kocayı birbirinden ayırmak. Bu varlıkları vücudunuzda geç olmadan sorun yaşamadan tespit ettirmeniz / tespit etmeniz önemli.

Mesela bir gelin kaynanasına ve kayınbabasına beddua ve lanet okuyor , bir süre sonra gelinde sorunlar başlıyor hasta oluyor psikolojisi bozuluyor , örneğin nefes darlığı çekmeye başlıyor, doktor doktor geziyor , oysaki ağzından beddua ve lanet kelimelerini çıkarmasa hiç bir sorun olmayacaktı. Bu kelimeler ağızdan sadece 1 defa çıkması yeterli.

Örneğin bir insanın vücudunda iki kürek kemiği arasında , kendisinin yada soyunun adayıpta yerine getirmediği bir adaktan gelen varlık varsa bu varlığı yukarıda bahsettiğim videodaki gibi el ile kontrol edilerek tespit ediliyor birde türkçe dua edilerekde tespit edilebiliyor. Şu aşağıdaki duayı yapmaya başlayınca el parmakları istem dışı kıpırdamaya başlıyor bazı insanların sırtında kasılmalar oluyor , bazı insanlar duayı hiç yapamıyor ve duayı hemen unutuyorlar, bazı insanlarda ise vücudunda kaşınmalar oluyor.

Dua şu :

1- ) Allahım soyumdan yerine getirilmeyen adaktan gelen şeytandan sana sığınırım . ( 30 , 40 defa tekrar edin)
2-) Allahım soyumdan kesilmemiş adaktan gelen şeytandan sana sığınırım. ( 30 , 40 defa tekrar edin)
3-) Allahım kesmediğim adaktan gelen şeytandan sana sığınırım. ( 30 , 40 defa tekrar edin)

4-) Allahım soyumdan kesilmeyen adaklardan gelen şeytandan sana sığınırım

Vücudunda bu varlıkları taşıyan insanlar yukarıdaki bu duaları sesli olarak okumaya başlayınca, yukarıda bahsettiğim gibi vücutta değişik tepkiler olmaya başlıyor, ( kaşıntı kasılma duayı peşpeşe tekrar edememe, duayı unutma vb. gibi … ) ama bazende yukarıdaki şekilde dua edince vücut tepki vermeyebiliyor.

Okudunuz mu?  Şeyh Seyyid Selahaddin El-Haleli (k.s) hz.lerinin hayatı

Tespitlere göre Ülkemizde genelde 2 yada 3 kız çocuğundan sonra erkek çocuğunun olmasını isteyen anne babalar adak adama ihtiyacı hissediyorlar. Yada düşük yapınca yeniden çocuğunun olması niyeti ile adak adama ihtiyacı hissediyorlar, yada birinci çocukları sorunsuz dünyaya geliyor ikinci çocukları erken doğum ile dünyaya geliyor üçüncü çocuklarının sorunsuz dünyaya gelmesini istiyor ve adak adıyorlar….. ve adaklarını kesmeyen adaklarını yerine getirmeyen insan sayısı oldukça ama oldukça fazla. Kimi koç kesicem diyor kimi koyun kesicem diyor kimi fakir doyuracağım diyor kimi fakir giydireceğim diyor kimi yetim doyuracağım diyor kimi yetim giydireceğim diyor. Aslında adak adamamak gerekiyor. Bir hadis var, (Ahir zamana doğru öyle bir topluluk gelir ki, hıyanet ederler, kendilerine güvenilmez. İstenmeden, şahitlik ederler. Adakta bulunur, yerine getirmezler.) [Buharî]

(Allahü teâlâ buyuruyor ki: Adak, takdiri değiştiremez; fakat daha önce böyle bir hayır yapmazken, nezirle cimriden bir hayır çıkmış olur.) [Buharî]

Bazı insanlar yada bu insanların çocukları psikolojik sorun yaşayabiliyor, rüyalarında çok rahatsız edebiliyorlar köpek akrep yılan çok görüyorlar, cin görebiliyorlar yada cinler bu insanlar ile konuşmak isteyebiliyorlar, yada çok agresif ve sinirliler, sürekli karabasan görebiliyorlar, bu insanlar düzelmek için cinci hocalara gidiyor , cinci hocalar bu insanlara "size büyü yapmışlar" diyorlar, yada sizde Ümmü sübyan var diyorlar aslında bu cinci hocalar medyumlar, o insanlara hem yalan söylüyorlar hemde cinlerden haber alarak bu işlemi gerçekleştirdiklerinden dinimizce yasağı çiğniyorlar. Bazılarımız bu cinci hocalara inanıyor. Bazı hocalar diyor ki şu insan sana büyü yapmış/yaptırmış . işte tamda burada biz bu cinci hocalara inandığımızda biz günaha giriyoruz ve içimizdeki bu varlıkta bizim günahlarımızla büyüdüğünden ötürü bizdeki psikolojik hastalıklar dahada artıyor, hemde büyü yaptırmış denilen o insanın günahlarını alıyoruz. Bu cinci hoca denilen şarlatanların, size büyü yapmışlar diyerek bu sözüne sizi inandırmak için değişik metodları var.

Okudunuz mu?  Zeytinyağının Fazlası Zararlı - zeytinyağının zararları ve yararları

Bu cinci hocalar muska veriyorlar, vücudunda bu varlıklarları taşıyanlar bu muskayı üzerlerinde taşıyınca vücutlarındaki varlıklar seslerini çıkartmıyorlar o insanı rahatsız etmiyorlar, o insan ise muskayı takınca iyi geldi işe yaradı diye düşünüyor, kimileri de 21 gün tak 41 gün tak yada ömür boyu taşı diyorlar, bedeninde bu varlığı taşıyan insanlar muskayı takınca günaha giriyor ve bedene giren bu varlıkta günah ile beslendiğinden dolayı insanı cehenneme götüreceği için sesini çıkartmıyor, içine girdiği bedeni rahatsız etmiyor, muskayı çıkarınca insan ile uğraşmaya başlıyor.

Mesela muhasebeci bir bayan adı Nuray. Nuray bilgisayar başında muhasebe yaparken bir anda yılan gibi ses çıkartıyor ve kahkaha ile yüksek sesle gülmeye başlıyor, ardından bağıra bağıra ağlamaya başlıyor. Bu yaklaşık 5 dakika sürüyor sonrasında ise Nuray işine devam ediyor. Günde en az 8 defa bu şekilde oluyor. Nuray’ı ailesi 4 yıldan beri doktorlara götürüyor çare bulamıyorlar, en son medyum / cinci hocalara götürüyorlar cinci hocada Nuray’a sana şu komşun büyü yapmış/yaptırmış diyor. Aslında büyü yapmamışlar, hoca tespit edemiyor , hocaya bu bilgiyi veren ifrit yani şeytan. Şeytan hocaya yalan söylüyor, hocada şeytandan aldığı yalan haberi doğru zannediyor, bu cinci hocalar kendilerine bilgi getiren şeytanları rahmani varlık zannediyorlar , melek zannediyorlar aslında yalan bilgiyi hocaya söyleyen şeytan ve bu şeytanlar hocaları meleğiz müslüman ciniz şifacıyız diye kandırıyorlar hocalarda buna inanıyorlar. Nuraya ve ailesine size büyü yapmışlar diyor. Nuray’da cinci hocanın bu sözüne inanıyor ve komşusuna gidip bana neden büyü yaptırdın diyor oysaki komşusu büyü yaptırmadı, Nuray cinci hocanın dediğine inanarak hem günaha giriyor, hemde komşusuna iftira atarak günaha giriyor ve içindeki varlığı günah ile besliyor günah ile beslenen varlık Nuray’ın psikolojisi iyicene bozuluyor. Söyleyin Nuray şimdi nasıl düzelecek. Bu şekilde akıl hastanelerinde bir sürü insan var.

Asıl Nuray’ın sorunu şu;
Nuray’ın babasının babası yani dedesi vefat etmiş, ama zamanında tefecilik yapıyor adamın mesleği bu yani. Tefecilik yaparken mazlum olan insanların canını yakıyor, o canı yanan mazlum olan insanlarda bu tefeci dedeye beddua ediyor, dedenin soyunada beddua ediyor (yani Nuray’ın soyuna) lanet okuyor çocuklarından torunlarından soyundan zürriyetinden çıksın diyorlar. Ve lanet torunlarını buluyor, tam 7 soy bu şekilde sorunlu. Bu artık günümüzde insan vücudunda varlıkların yerleştiği yerler tespit edilebiliyor ve tedavisi mümkün Allah’ın izni ile. (Aslında burada Nuray hakkında cinci hocaya/medyuma bilgi veren şeytandır, lakin şeytan Nuray’ın bedenine neden yerleştiğini cinci hocaya/medyuma söylerken yalan söylüyor büyü yapmışlar diyor yani kendilerini ele vermiyorlar ve hocada buna inanıyor, cinci hocaya bilgi veren şeytan Nuray’ın bedeninde bir şeytan olduğunu görüyor ve hocaya beddua ve lanetten geldiğini söylemiyor yalan söylüyor)

Okudunuz mu?  Şeytanı korkutan dua

Günümüzde yukarıdaki bahsettiğim bu ilme sahip dünyada evet yanlış okumadınız "DÜNYADA" bir tane insan var , Ülkemizde yaşıyor Ankara ilimizde adı EROL TANGUT. Bu ilmi diğer insanlarada öğretiyor, ve bu varlıkları üzerinde taşıyan insanların izin verdikleri seans videolarınıda internete yüklüyor, diğer insanlarda izlesin, öğrensin ve bilgilensin diye. Videoları izleyerekde bu ilmi biraz olsun anlayabilir / öğrenebilirsiniz. Youtube.com adresine girip erol tangut yazmanız yeterli açılan sayfadan videolarını izleyebilirsiniz. Şu an ben yukarıda sizlerle paylaştığım bu bilgileri bu insanın videolarını izleyerek öğrendim, bir defada kendisinin yanına gittim. Bedenimizde haberdar olmadığımız ama beraber yaşadığımız bu varlıklardan kurtulmamız şart. Vücudun hangi bölgelerine hangi günahtan dolayı bu varlıklar giriyor aşağıdaki resimde gösteriliyor.Buraya dikkat edin, bu varlığı bizim vücudumuzda taşıyıp taşımadığımız çok önemli. Çoğu insan taşıyor lakin farkında değil. Erol Tangut beyin eğittiği / yetiştirdiği insanlar gittikçe artıyor, bu gidişle hemen hemen her ilde bir iki tane olacak gibi, yurt dışından kendilerine eğitime gelen insanlarda var, bu ilmi kendilerinden alıp yurt dışındaki insanlara uyguluyorlar.


Yorum: Cin ve şeytan musallatının gerçek sebepleri

nurikaraman
Bu kitaptaki Türkçe " DOĞRU TEVBE" leri yaparken midenizde bulantı, kusma isteği, el parmaklarınızda istemsizce kıpırdamalar, ayaklarınızda uyuşmalar, kollarınızda uyuşmalar olabilir, boynunuzda sırtınızda ağrılar olabilir, baş dönmesi olabilir, diliniz dönmeyebilir, (geçici) Bu sizde bir cin / şeytan musallatının belirtisidir ve Allah’a tevbe ederken açığa çıkar. Yani Allah’a tevbe ederken şeytanın insan bedenindeki cismi yanar bu sebeple parmaklarınız titrer , ayaklarınız titrer mideniz bulanır korkacak hiç bir şey yok. Şeytan ademoğlunun Allah’a tevbe etmesini hiç ama hiç istemez. İşte tam beklediğiniz kitap ve tevbe duaları burada hemde ücretsiz. Lütfen 137nci sayfadan başlayın bir şey kaybetmezsiniz, çok şey kazanacaksınız.

Okudunuz mu?  Ruhani Varlıklar

Cin ve şeytan musallatının gerçek sebepleri

Cin ve şeytan musallatının gerçek sebepleri

Cin ve şeytan musallatının gerçek sebepleri

Cin ve şeytan musallatının gerçek sebepleri


Yorum: Cin ve şeytan musallatının gerçek sebepleri

Kayıtsız Üye
bu olay gerçek , aslında cinci hocalar yalancılar insanları doğruya yönlendiren ilim bu adı ilm-i sayik. insanlar cincihocaların kendilerini tedavi ettiğini zannediyorlar aslında insan el açar Allah’a ve Allah insana şifa verir. herkez sihirli bir değnek arıyor .


Yorum: Cin ve şeytan musallatının gerçek sebepleri

Rukyeİlmi
Merhaba dostlar evet vucuda cinlerin girdiği doğrudur ve zarar verdiği hastalıklar getirdiği yaptığı doğrudur. Ancak bunu ve onun uygulamalasını izleyen öğrencilerine inanmayın sahtekarlar insanları tedavi ediyoruz diye dolandırıp paralarını almaktan başka bişi yapmıyorlar. bunların tedavi metodu batıldır ve uydurmadır. Sünnetten bir tane delil getiremezler. Sayik denen kişi milleti dolandırıyor bilginize cin çıkarma olayı islamda böyle değildir lütfen müslümanlar biraz araştırsın. İslamda kuran okuyarak ve dua ederek tedavi vardır ve bunun adı da rukye dir. Bunları siz hiç gördünüzmü ? kuran okuduklarını ? veya öyle bir seansını izlediniz mi? hayır bakmayın boşuna bulamazsınız. Çünkü dolandırıcı iblisin tekidir kendisi. Neymiş adakdan girmiş iblis ilk gördüğümde dedim ulan bu neyin kafası ? nasıl bir yalan bulmuş diye 😀 Burdan forum yetkililerine sesleniyorum konumuz çoğalsın diye böylelerin reklam dolu makalelerini lütfen foruma koymayın. ilk paragraf harici diğerleri palavra Allahu alem.


cin ve şeytan musallatı, Cın seytan insanların en çok neresine yerlesir, akşam ezanı cin

Bu kategoride yer alan Yaşadıklarım cin musallatı mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cin ve şeytan musallatının gerçek sebepleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.