Anasayfa
4 Ocak 2024, 15:39
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yakışıklı erkek görmek

Rüyada yakışıklı erkek görmek

Melek97
Selamınaleyküm hocam 2 oldu rüyamda aynı yüzü gördüm fakat tanımıyorum birincisinde karşımda oturuyordu ellerini parmak aralarına geçmiş duruyor bişeler anltıyordu ama sesi yoktu ve hatırlamıyorum ne anlattıgını ozmanlar iki arkamdan konuşan kız arkadaşım vardı onların arkasından hiç kötü konuşmadım ben ve adam benle konuşurken ıkısı uzakda duruyordu onlara bakmaya başladım içimden dargındım onlara. Adamda baktı onlara üfledi yok oldular ikincisinde cami avlusunda benimle namaz kılmış bitmiş oturuyorduk dış görünümü beni çok etkiledi geniş omuzlu beyaz giyinmiş orta boylu kumral çok güzel yarım toplanmış omzuna kadar saçları vardı teni beyaz buğday gibi gözleri iri hafif çekik güzel bir yeşili vardı sakalı bıyıgı kumral 30 gibiydi yaşı sanki bu kadar teşekkür ederim hocam şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada yeni bir eve taşınmak

Yorum: Rüyada yakışıklı erkek görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyalar çok yakın bir zamanda hiç tanımadığı kimselerle arkadaş olmasına, yen ortamlara girmesine ve bir yetkiliden yardım istemesine işaret olarak tabir edilir. Bir diğer yorumu ise, kazanılacak güç ve imkanlar ile sevineceğin haberler almana işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Yalan Söylemek Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yakışıklı erkek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.