Anasayfa
1 Haziran 2021, 11:11
temizlik
Yönetici

Cünüp olduğundan emin değilken namaz kılmak

Cünüp olduğundan emin değilken namaz kılmak

Ahmet808
selamın aleyküm
arkadaşlar ben cünüp olup olmadığımdan emin değildim. duş alma imkanımda o sırada kısıtlıydı. sorum şu ben o sırada emin deildim cünüp olup olmadığımdan ve o halde namaz kıldım. sonraki gün anladımki ben cünüpmüşüm kıldığım namazbeni dinden çıkarır mı, günah olur mu

Okudunuz mu?  Gusül abdesti yerine normal abdest alınır mı ?

Yorum: Cünüp olduğundan emin değilken namaz kılmak

Ensar
Siz cünüp olduğunuzu bilemeden namaz kılmanızla dinden çıkmazsınız. Cünüp olduğunuzu hatırladığınız anda gider gusül alırsınız ve o namazı kaza olarak kılarsınız Allah’a da duada bulunursunuz.

Bu kategoride yer alan Vücutta yara varken abdest almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cünüp olduğundan emin değilken namaz kılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.