Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada gelin ve damat görmek

Rüyada gelin ve damat görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda gezerken bir ormanın içinde bir sürü gelinlik ve damatlık giymiş insanlar vardı ve ben çok beğenip onların fotoğraflarını çekiyordum. Sonra biraz gittikten sonra evimizin yakınında mezarlık var ordan geçiyorduk diyordun ki bu mezarlık benim evin ordaki mezarlık çok güzel hatta bilali habesir mezarı da burda herhalde ya da başka bir büyük insanın geçip gidiyorduk . Kafama takıldı gelinlik ve mezarlık gördüm aynı anda ıkisinin de anlamı ney hayırlısını rabbim bilir ama merak ettim simidden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada gökyüzünde Allah ismini görmek

Yorum: Rüyada gelin ve damat görmek

arifselim
Rüyanın tamamı bütün olarak yorumlandığında hayırlı ve güzeldir. Rüya sahibinin hayatında meydana gelecek olan güzel gelişmelere ve şeylere işaret eder. Bazende bu rüya bulunduğu şehirde ev satın almasına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada gelin ve damat görmek

Kayıtsız Üye
Selamlar rüyamda bir düğünden çıkıyorum sonra bir bakkala gidip bir kaç yiyecek bir iki su alıyorum bakkaldan çıkınca yerde birsuru altın görüyorum yanımda dayımın kızı da var o dokunmuyor ama ben topluyorum bir kaç yüzük bir tane gelin tacı bir tane cekrek altın bir tanede şemsiye buluyorum bir kaç tane kolye bilezik tarzı takılar sonra dayımın kızına sahibi çıkmazsa bozdurup parasını kuran kurslarına oda olmazsa camiye veririz diyorum yolda giderken birileri takıları kaybettiklerini konusuyorlar bende nasıl bir takı olduğunu soruyorum o sırada bir çeyreği goguslerimin arasına saklıyorum saklarken ceyrek iki tane oluyor onlar takıların yanında lacivert şemsiye de olduğunu söylüyorlar o sırada elde büyük yarimlik altın bir kaç tane daha çeyrek olduğunu hissediyorum adamlar eşlerinin daha iyi bildiğini onların anlatmasını istiyor beraber eşlerinin yanına gidiyoruz o sırada elimde olan altınları ağzıma saklıyorum sonra eşiyle konuşurken bakkalın önünde carptiklarini takıların orda düştüğünü tahmin ederek söylüyorlar ben emin olmak için şemsiyenin üstünde ne yazıyor diyorum onlar düşünürken agzimdaki ceyrekler çoğalıyor biri boğazıma kaçıyor hemen suyla ağzımdan çıkarıyorum poşete koyuyorum o sırada biri boğazında kalıyor bayan şemsiyenin üzerindeki yazani söylüyor yanlış diyoruz oradan giderken uyanıyorum inşAllah hayırdır hocam cevap verirseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada görünmeyen ama hissedilen bir varlık görmenin yorumu nedir?

Yorum: Rüyada gelin ve damat görmek

arifselim
Aleykum selam. Maalesef bu rüyanın anlamı çok karışıktır yani net bir tabir yapabilmek için kişiye özel yapılmalıdır. Genel olarak altın bulmak sıkıntıların artmasına ve çeyrek altın bulmak ise sorumluluğunda olmayan şeyleri yüklenerek sıkıntılara girmek manasındadır. Sen yinede hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada hediye almak

Rüyada gelin

Bu kategoride yer alan Güzel rüya görmek için dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gelin ve damat görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.