Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada şehadet parmağına yüzük takmak

Rüyada şehadet parmağına yüzük takmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda önüme bir çok yüzük getiriliyor ben birini alıyorum şehadet parmağıma takıyorum birden şehadet parmağımın hepsini kaplıyor yemyeşil üzerinde desenler var bunun anlamı nedir?


Yorum: Rüyada şehadet parmağına yüzük takmak

arifselim
Bu rüya özellikle hayırlara vesile olacak işlere ve gelişmelere işaret eder. Rüya sahibinin işlerinin bereketli olmasına, kısmetinin açık olmasına ve yolunda olmayan şeylerin yoluna girerek çok sevinmesine ve mutlu olmasına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada siyah varlık görmek

rüyada şahadet parmağında yuzuk gor, rüyada şahadet parmağına yuzuktakmak, rüyada isaret parmaga yuzuk takmak

Bu kategoride yer alan Rüyada sevgilinin yanına yatmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada şehadet parmağına yüzük takmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.