Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:22
missa2
Abone

Dört haftalık bebek aldırmak

Dört haftalık bebek aldırmak

Kayıtsız Üye
Mrb iyi günlrr ben 4 haftalık hamile. Oldugumu ögrendim ve sevgilim istemedi 1 hafta dan fazla direndim ama fayda etmedi beni kandırdı dedı bebegi kabul etgini söyledi beni kandırdı götürdüler köşeye sıkıştırdılar ben direndim şiddet uygulamaya başladı ve vicddan azabindan gün gittikçe eriyorum üstünden 6 ay gectı sitresten akçiger kanseri oldugumu ögrendim bu bebegin günahı beni bulurmu

Okudunuz mu?  Morgda bekletilen ceset neler görür ne çeker bize kızar mı neden gömmediniz diye

Yorum: Dört haftalık bebek aldırmak

mum
Bebeğin günahı bir yana, sözünü ettiğiniz sevgili dediğiniz kişi nikahsız birliktelik ise asıl günah burada. Tövbe edin ve Allahtan af dileyin.
Bebeği kabul etmeyen kadınlara tavsiyem boşanma pahasına olsa da bebekleri aldırmayın


bebek aldirmak

Bu kategoride yer alan Velisiz nikahın geçersiz olduğu hakkında hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dört haftalık bebek aldırmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.