Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğinin arkadaşına sarılmak

Rüyada sevdiğinin arkadaşına sarılmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda yakın arkadaşımın sevdiği kişi okuldan gidiyordu. Kapıdan geri dönüyordu ve arkadaşım ona sarılıyordu. Çocuk napacani bilemeden gülüyordu. Sonra gidiyordu ama tekrar dönüyordu. Bu sefer o da arkadaşıma sarılıyordu


Yorum: Rüyada sevdiğinin arkadaşına sarılmak

arifselim
Maalesef bu rüyayı tabir edemiyoruz. Bu tür rüyalar genellikle bilinçaltıdır ve özel yorumları yoktur. Zaten görülen rüyaların çoğu bir şeylerden etkilenerek veya düşünerek görülür ve yorumları da olmaz. Allah’tan rüyaların hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Şehit Ömer Halisdemir görmek

Rüyada sarılan

Bu kategoride yer alan Rüyada şehadet parmağına yüzük takmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğinin arkadaşına sarılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.