Anasayfa
19 Eylül 2022, 13:09
missa2
Abone

Sevdiğim İnsan Bana Yaklaşamıyor, Kısmet Bağlama Büyüsü Nasıl Bozulur ?

Sevdiğim İnsan Bana Yaklaşamıyor, Kısmet Bağlama Büyüsü Nasıl Bozulur ?

Kayıtsız Üye
Sevdiğimle tanıştığımdan beri 10 aydır bir defa bile yan yana gelemedim. Ağır psikolojik sıkıntıları vardı. Fakat sanırım sadece onda değil benimle ilgili de bir sorun var. Sürekli bana ve akrabam olan kişilere yaklaşamadığını, zorlayınca sanki onu engelleyen bir şeyler olduğunu söylüyor. Beni geçenlerde rüyasında görmüş ve dediğine göre kısmetimi bağlayan bir şey var, bir kadın gördüm kısmetini bağlamaya yönelik bir şey yapıyordu dedi.

Okudunuz mu?  Dinden çıkayım diye yemin etmek

Allah rızası için yardımcı olun. Eğer varsa kısmet bağlama büyüsü nasıl bozulur, ne yapabilirim bu sıkıntıdan kurtulmak için. Normalde namazıma dikkat, sık dua okuyan inançlı biriyim. 🙁


Yorum: Sevdiğim İnsan Bana Yaklaşamıyor, Kısmet Bağlama Büyüsü Nasıl Bozulur ?

mum
Kısmet bağlanmaz buna emin olun. Yaklaşmama nedeni farklıdır büyüye bağlamayın.
Belki onu soğutan bazı söz ve hareketler vardır. Mutlaka sihir var diyorsanız Kuran okuyun geçer.

Bu kategoride yer alan Ceza ve İşkence Arasındaki Fark Nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevdiğim İnsan Bana Yaklaşamıyor, Kısmet Bağlama Büyüsü Nasıl Bozulur ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.