Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ayet görmek

Rüyada ayet görmek

mucize
Hocam selamun aleykum. Ruyamda bir tabelanin uzerinde oldukca buyuk harflerle, Gozler onu goremez fakat o gozleri gorur gibi bir cumle yaziyordu sanirim enam suresi ayeti. Yanlis olmasin sanki habir de yaziyordu emin olamadim şuan ama yazi bunun gibiydi.Gece çok aglamistim ozel hayatimla ilgili. Uyudum teheccude kalktim sonra sabahi kildim yattim bir kaç rüya gördüm bir de bunu gördüm. Allahtan hep diliyorum insAllah dualarım kabul olur. Saolun arifselim hocam.

Okudunuz mu?  Rüyada Apartman Görmek (imam nablusi)

Buarada bu yazanin ayet oldugunu da biliyorum rüyamda burda da karsima cikti diye icimden geciriyorum


Yorum: Rüyada ayet görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah sıkıntılarını gidersin. Bu hayırlı ve anlamı güzel bir rüyadır. Ancak özel değil genel olarak açıklanabilir. Duaların ve dileklerin kabulüne, hedeflerine ulaşmaya ve huzurlu olacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada ayakkabının ayağı sıkması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ayet görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.