Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş kocasını görmek

Rüyada ölmüş kocasını görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm büyükbabam yaşarken ananeme çok çektirdi üzerine kadın getirdi sonra evleri ayırdı kendisinin hep kız arkadaşları oluyordu sonra vefat etti yaklaşık bir yıl oluyor ölürken de ananemle resmi nikahliydi ananem onu rüyasında görmüş yatakta yatiyormus ananem çok üşüyor ve tirriyorum diyormuş büyükbabam da gel yanıma ısın diyormuş yorumlarsaniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneyi canlı görmek

Yorum: Rüyada ölmüş kocasını görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin ve günahlarını bağışlasın. Görülen bu rüyanın anlamı vefat eden kişiye dualar etmek, kabrini ziyaret etmek ve mükünse hakkını helal etmektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada ölen kocasını görmek konuşmak

Kayıtsız Üye
Abim 1 yıl kadar önce trafik kazasında vefat etti. Dün gece eşi rüyasında beni ve abimi görmüş. Benim elim yanmış abim elimi tutup üflüyormuş ben kaza geçirdim sadece burnum kanadı başka hiç bir şeyim yok demiş ama kendi sesi değildi dedi anlatırken. Bunu nasıl yorumlarsınız.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş annemi gördüm

Yorum: Rüyada ölmüş kocasını görmek

arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya hayırlıdır ve manevi açıdan değerlendirilir. Hem abin için hemde senin için hayırlı bir durumda olmaya, sabırlı olmaya ve sevaplar elde edilmesine tabir edilir. Bazı yorumculara göre ise vefatın etkisinde kalmaktan dolayı görülür demişlerdir. Yinede ona bol bol dualarda bulunun ve kabrini ziyaret edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek

Kayıtsız Üye
s.a hocam ben bu rüyayı göreli biraz oluyor. ama etkisinden kurtulamadım. rüyamda topraktan apartman gibi bir yerdeyim baya yüksekteyim. merdivenleri tahta eski odunlardan yapılan çiviyle tutturulmuştu ben siyah giyinmişim hamileyim karnım çok büyük merdivenden inmek istiyorum eşim geliyor üzerinde beyazımsı bir mont var bana sevgiyle sesleniyor. ( Eşim vefat edeli neredeyse bir yıl oluyor) elimden tutup aşağı indiriyor hala yüksekteyiz. ama ayağımız toprağa değiyor. sonra tekrar yukarı çıkıyorum. manası nedir hocam

Okudunuz mu?  Rüyada örümcek görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Rüya sahibinin meydana gelecek olan kötü olayları önceden farkederek tedbir alması sayesinde bunları rahatlıkla aşacağına ve önündeki engellerden kurtulacağına işaret olarak tabir edilir. Hamile olduğunu görmek sıkıntı olsa da rüyan bunların geride kalacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş Birini Görmek Ne demektir?

rüyada ölen kocasını görmek konuşmak, rüyada olmus esini gormek, rüyada ölmüş kocasını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada organ bağışı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş kocasını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.