Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Sosyal Paylaşım Sitesi Görmek

Rüyada Sosyal Paylaşım Sitesi Görmek

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Youtube platformunda gezinirken bir video açıyorum ve o videoda eğer yanlış hatırlamıyorsam birisi ya da birilerine alttan alttan göndermeler yapıyordu. Neyse, ben de yorumlara bakıyım bir dedim ve sonra bir tane yorum gördüm. Yorumu gönderen kişi İngilizcedilleri gibi bir kullanıcıydı ve o benim izlediğim videoyu eleştirmişti. Ben o İngilizcedilleri adlı Youtube kanalını kimin yönettiğini hissedebiliyordum, o ise benim sevdiğim kızdı ve hatta o kanalı sadece sevdiğim kız değil başka birileri de yönetebiliyordu gibi hissedebiliyordum o rüyada, yani İngilizcedilleri adlı o kanal aslında kurumsal bir şey gibiydi. Neyse, o kanala gitmek için üzerine bastım ve sonra benim sevdiğim kızın, İngilizcedilleri adlı Youtube kanalına yorum attığını gördüm. Yorumda ise sevdiğim kız bir fotoğraf paylaşmıştı ve fotoğraf ise sanırım çöplüğü gösteren bir şeydi, hatta Dünya’nın nasıl kirlendiğini gösteren bir fotoğraftı daha doğrusu. Neyse, sevdiğim kızda İngilizcedilleri adlı kanala destek vermişti, yorumsal olarak. Ondan sonra ise rüyayı hatırlamıyorum.
(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.)

Okudunuz mu?  Rüyada saç tarayıcısı Hayat Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Sosyal Paylaşım Sitesi Görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyanı anlatma şeklinde de görüldüğü üzere emin değilsin ve tahminlerde bulunuyorsun. Bu şekilde bir rüya tabir edilemez. Bir rüya ancak çok berrak ve net olursa yorumlanabilir yoksa emin olunamayan şeylerle rüya tabir edilmez. Bir ihtimal günlük etkilendiğin olayların rüyana yansıması da olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sevgiyle birbirinin gözüne bakmak nedir?

Yorum: Rüyada Sosyal Paylaşım Sitesi Görmek

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Yanımda arkadaşım var ve Instagram’da bir tane hashtag arıyoruz. Defalarca deniyoruz.
NOT-1: Hashtag’ler (#) işareti ile gösterilir.
Örnek-1: #mumsemasitesi vb. gibi böyle şeyler arıyorduk rüyada ama tabi böyle mumsemasitesi değil başka bir şey arıyorduk ve sanırım da bulamadık ama emin değilim o kadar fazla hatırlayamadım.
(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)

Okudunuz mu?  Rüyada sincap görmek

Yorum: Rüyada Sosyal Paylaşım Sitesi Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Maceraperest ve sosyal aktiviteleri çok seven biri olduğunuzun göstergesidir. Sosyalleşmeyi, arkadaş edinmeyi ve vakit geçirmeyi seven kişiliğiniz rüyanıza yansımış görünüyor.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; sevdiğim kızın başka bir ülkeye gidip oradan fotoğraflar ve videolar paylaştığını gördüm. Helikopterle geziye çıkmıştı ve oradan fotoğraflar ve videolar paylaşıyordu, denizden fotoğraf ve videolar falan paylaşıyordu ve normal gezerken de fotoğraf be videolar paylaşıyordu. O helikopterle gezerken büyük büyük yapıların yanından geçiyordu. Sanırım ben de başka bir yerdeydim ve onun paylaştığı fotoğraf ve videoları telefondan sosyal medya yardımıyla bakabiliyordum ve bulunduğum yerse deniz kıyısıydı ve çocuklara birkaç kaydırak yapılmıştı denize girip eğlenmeleri için. Sanırım ben bu rüyada sevdiğim kızın annesini de görmüştüm ama tam emin değilim.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğim kişinin evimize gelmesi

(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)


Tohat
Ve aleyküm selam. Sanatsal değeri olan bazı işlere, projelere girmeye, yeni yollar ve kapılar deneyerek hayata farklı bir gözle bakmaya, buna bağlı olarak mutlu olup istediğiniz gibi hayatınızı yaşamaya delalet eder. En iyisini tabiki Allah daha iyi bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada şehadet parmağına yüzük takmak

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda, sosyal medya olan Instagramda dolaşıyorum ve sevdiğim kızın arkadaşı olan birisine denk geliyorum Insatgram’da. Belki biliyorsunuzdur, Instagram’da hesap gizleme özelliği var ve hesabı gizleyince senin attığın gönderileri takipçilerinden başka kimse göremiyor. İşte, o kişinin normalde hesabı gizliydi lakin rüyamda hesabını gizlemeden çıkarmıştı ve bir de hikayesi vardı. Yani hikayeden kastım şöyle, Insatgram’da sol üst köşede bulunan kısımdan yaklaşık 15 saniyelik videolar çekerek kısa görüntülere veya 4 saniyelik kısa fotoğraflara hikaye deniyor. İşte o da hikaye atmıştı ama nasıldı hatırlamıyorum. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Salıncakta Sallanmak Ne Demek

Tohat
Ve aleyküm selam. Arkadaş canlısı biri olduğunuza, dışa dönük, aktif yaşam tarzını benimseyen ve bu şekilde yaşamayı tercih eden biri olduğunuza delalet eder. Ayrıca sizin karakterinize benzer biriyle birliktelik yaşayıp evlilik gerçekleştireceğinize işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinle arabada olmak

rüyada tarz degilsin görmek, rüyada birinin sosyal mrdya hesabinj gormej

Bu kategoride yer alan Rüyada saç dökülmesi Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Sosyal Paylaşım Sitesi Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.