Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ilham gelmesi

Rüyada ilham gelmesi

mucize
Arifselim hocam selamun aleykum ben yaklasik iki hafta önce çok ilginc bir rüya gormustum. Uzaktan sakin bir deniz ve bir kiyi var oraya buyuk bir dalga carptigini goruyorum o zaman neyse simdi gitmym oraya diyorum sonra bir ic mekanda yuruyuyorum bir ara sanki belime kadar bir pencereye sıkıstım sakinim ama burdan nasıl cikicam simdi diyorum o sirada sanki Allah bana ilham ediyor ses duymuyorum ama kalbime ilham ediyor o sirada çok ilginc ve bu ilhamla ordan kurtuluyorum ve sanki cennete gidecem o ilhamla gibi bir his. Sonra cennete giriyormusum ama diyorum ki bu nasıl cennet. Cennette kucukken oynadigim bilgisayar oyunundaki degisik yaratiklar var ve yine o oyundaki silahla ben o yaratiklari vuruyorum ve sanki diyorumki bunu da gecersem tamam sanki cennete tam giricem. Bu arada gozyaslariyla çok dua ediyorum Allah’a ozel hayatimla ilgili olarak. InsAllah gorup yorumlarsaniz Arifselim hocam Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada İş bulmak, iş teklifi gelmesi

Yorum: Yüce rabbim bize gelecekten haber gösterir mi

Diyarbakır
Görmüş olduğun kiyi istemiş oldugun bir şey yada hedefin ama senin için hayırlı görünmüyor. Pencerede sıkışman başına gelebilecek olan bir olayda Allah’ın sana yardım ettiğine yada edeceğine.vurduklarin yaratıklar önündeki engelleri kaldırmak için verdiğin uğraştır.En iyisini Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Japon Görmek

Yorum: Yüce rabbim bize gelecekten haber gösterir mi

mucize
Ben Arifselim hocama sordum orada Arifselim hocam yaziyor ama israrla ruyami neden rüya ilmine sahip olmayanlar yorumluyor sanirim hoca gibi davranip ego tatmini saglamak bu hiç doğru değil bir daha buraya rüya yazmayacagim.

Okudunuz mu?  Rüyada izin almak görmek

Yorum: Yüce rabbim bize gelecekten haber gösterir mi

mucize
Lutfen yorumunuzu silin diyarbakir


Diyarbakır
Yorumum kalsın silmeyecem:)

Bu kategoride yer alan Rüyada İş bulmak, iş teklifi gelmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ilham gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.